Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

One love pleasures more

uitati si nextul

One love more pleasure

Chapter 3
Sakura Haruno
Of doamne daca il faci sa se opreasca jur ca nu il bat . E imposibil , zici ca e un robot setat sa ma distruga dar lasa ca-i ard eu sursa si sa vedem cine il repara . Brunetul imi pune mainile pe langa capsorul meu roz si incepe sa-mi sarute gatul . Ma smucesc dar chiar nu am cum sa scap de el . Picioarele sunt imobilizate mainila la fel , trebuie sa gasesc o strategie . Sasuke coboara cu saruturile mai jos si ma dezbraca de bluzica neagra apoi incepe iar un ropot de saruturi . Incep sa rad pentru ca ma gadila iar brunetul se opreste si se apropie de chipul meu alb ca neaua . Vrea sa ma sarute ? nu cred , nu cred , chiar nu cred . Isi lipeste buzele de ale mele si nu-mi place sa recunosc dar imi plac buzele lui moi si dulci . Oare nu a mancat inainte niste dulceata ? Da posibil dar chiar saruta bine fraierul . Totusi , nu dintr-un sarut imi fura el mie inima .

Isi retrage buzele si zambeste pervers apoi ma saruta din nou si mainile lui incep sa se joace cu pantalonii mei . Ei pe asta clar nu o mai cred , chiar vrea sa mearga prea departe dar strategia mea functioneaza . Nu mai sunt stransa si baricadata sunt libera si pot sa scap . Planul a functionat ! Ma ridic putin cat sa vad si eu ca face brunetul cu burtica mea si ii dau un genunchi in fata aia de spate si o iau la sanatoasa . Inchid repede usa si incep sa fug pe holul mare de culoare roz . Ajung la scari si-l aud pe Sasuke cum iese din camera . A trantit usa de cred ca a iesit din tatani . Il vad cum vine cu mana la ochiul drept si ma pun pe balustrada apoi imi dau drumul in jos . Ajung pe podea si fug sa ma incalt . Imi pun repede opincutele iau o jacheta si ies din casa . Traversez repede strada si ajung intr-o cofetarie . Un chelner , dragut chelnerul , ma intreaba daca doresc ceva si ii zic ca am nevoie la baie . Ma conduce pana acolo si-mi deschide usa mare , alba care dezvaluie o incapere albastra cu gresie verde . Intru intr-o cabina si ma asez pe capacul wcului . Inchid usa si-mi zic ca am scapat de netot . Rasuflu usurata si-mi caut telefonul . Era in buzunarul drept al pantalonilor . Formez un numar si apelez . Imi sun soferul sa vina sa ma ia pentru ca nu prea cred ca pot scapa de matahala de Sasuke .

-Alo ! Kiba , te-am sunat sa-ti zic ca sunt intr-o cafenea vis-a vis cu vila mamei si ma intrebam daca poti venii sa ma iei ? il intreb politicos .

-Sigur , imediat intru pe strada , spune calm ca de obicei .

Inchid telefonul si ies din baie apoi din cafenea si il astept pe Kiba . El are vreo nouasprezece ani , are parul saten si ochii negrii . Este inalt si trupul ii e bine lucrat . Il vad cum intra pe alee si dupa simt doua brate cum se inconvoaie pe mijlocelul meu si ma ia pe sus . Era brunetul si se indreapta spre casa . Intram inauntru si inchide usa . Ma impinge pe jos si se pune peste mine . Imi da o palma si a doua nu intarzie sa apara . Nu am crezut ca el va fii vreoadata brutal cu mine sau nu am crzut ca este brutal , dar durerea din suflet e mai mare decat durerea chipului meu . Imi pare rau ca l-am infuriat si l-am facut sa ma bata . El da in continuare in mine pana cand telefonul meu il opreste . Vreau sa-l scot din buzunar dar Sasuke mi-l ia si-mi zice ca nu-i timpul telefoanelor . Imi deschide jacheta si incepe iar cu saruturile doar ca acestea sunt din ura si sunt puse pe pielea mea cu dispret si brutalitate . Imi baga mana in parul meu rozaliu si ma trage spre el unindu-ne buzele intr-un sarut lacom si foarte apasat . Mi-am inchis ochii si am dat frau liber lacrimilor .

Cadeau din ochii mei umflati de la atatea lovituri si rosii de la plansul brusc . Nu stiu de ce plang dar lacrimile nu prea imi sunt de folos pentru ca Sasuke a devenit un robotot setat pe razbunare si brutalitate . Parca dintr-o data a navalit asupra mea si ma nimicit . Ma saruta in continuare dar din nou este oprit de soneria si bataile in usa . Imi da drumul din stransoare si iar ma arunca pe podea . Imi inchid jacketa si o iau la fuga . Nu-mi pasa cine era la usa , eu continui sa urc scarile si ajung in camera mea . Inchid usa cu cheia si ma las in jos pe ea . Aud vocile celor doi . Era vocea lui Sasuke si cea a lui Kiba . Brunetul spune ca nu are habar de acel apel , gaseste o scuza si inchide usa usor ca sa nu dea de banuit cearta noastra . Urca in graba scarile si incepe sa bata in usa .

-Daca nu deschizi usa jur ca o sparg si dupa e mai rau ! incepe sa urle pe acolo si e de nerecunoscut .

Ingan un nu printre lacrimi si ma intreaba ce am zis . Inghit in sec si deschid usa apoi ma trezesc cu mana lui la gatul meu si ma strange , ma strange si imaginea lui nu mai e . Nu mai e nimic , sunt adormita , am lesinat . Bratele lui puternice ma pun pe patul meu moale si se aseaza langa mine . Sta putin timp se ridica si pleaca apoi revine cu apa si inchide usa . Nu vreau sa ma trezesc deoarece stiu ca iar o sa ma bata si nu mai vreau . Dar a aruncat apa aia pe mine si am tresarit . A venit la mine si a ridicat mana iar eu am inchis ochii asteptand contactul dar nu a fost nici o lovitura . Mi-a dat parul de pe fata si poi ma strans in brate . Schimbarile astea nu le inteleg ba e tandru ba e brutal si nemilos . Vreau sa-i zic ceva dar imi saruta fruntea si-mi spune sa ma schimb ca o sa racesc .

-Serios ! Zimi unde e adevaratul Sasuke ca de nu…

-Ca de nu ce ? Ma spui la neica soferul tau si o sa ma duca gratis pana acasa sau ce ? spune cautand niste haine prin dulap .

Nu-i zic nimic doar ii iau hainele alese de el si ma duc la baie . Intru in incaperea neagra si-mi pun hainele uscate pe mine si cele ude in cosul de rufe .

stiu ca e scurt dar inspirtia asta [-(
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?

Răspunsuri în acest subiect
One love pleasures more - de Zummy - 31-05-2011, 10:00 PM
RE: One love pleasures more - de Sho-Yo - 01-06-2011, 07:37 AM
RE: One love pleasures more - de AyumiHamasaki - 02-06-2011, 08:01 PM
RE: One love pleasures more - de Rose ^^ - 02-06-2011, 09:59 PM
RE: One love pleasures more - de Sho-Yo - 03-06-2011, 06:14 PM
RE: One love pleasures more - de Flash - 03-06-2011, 08:36 PM
RE: One love pleasures more - de Zummy - 06-06-2011, 09:11 PM
RE: One love pleasures more - de Rose ^^ - 06-06-2011, 09:40 PM
RE: One love pleasures more - de Sho-Yo - 08-06-2011, 09:26 PM
RE: One love pleasures more - de DiamondZ - 13-06-2011, 01:02 PM
RE: One love pleasures more - de AyumiHamasaki - 14-06-2011, 05:21 PM