05-06-2011, 12:32 PM
Scuze, scuze, scuze, si scuze again si iar scuze si tot scuze si i am sorry si excusez-moi si Entschuldigen Sie, si nu stiu in ce limba sa mai spun T_T
Sincer eu citesc fiecare fic yaoi de pe forum, dar...nu prea las comuri si cand ma apuc sa las, las doar la acelea care imi pic primele in fata >.> Da...ce face lenea din om, oricum vreau sa-ti spun cu sinceritate ca am citit penultimul capitol de cand l-ai pus, dar am uitat sa las com ><
Sa trecem acum la prezent.
-Gayule!
-Ma-ta! :)) Mi-a placut faza asta, deja imi imaginam cum spune asta si expresia fetei.
-Iti place de mine! spuse el. Stiu doar ca baiatul asta e tare plin de el :]]
Waaaa <3 lucrurile incep sa devina interesante, foarte interesante, primul pas : negarea :| "Nu, nu te plac, nu sunt gay" al doilea pas nu-l stiu, dar o sa-l citesc incurand.
Mult succes in continuare sweetheart. *hugs*
Sincer eu citesc fiecare fic yaoi de pe forum, dar...nu prea las comuri si cand ma apuc sa las, las doar la acelea care imi pic primele in fata >.> Da...ce face lenea din om, oricum vreau sa-ti spun cu sinceritate ca am citit penultimul capitol de cand l-ai pus, dar am uitat sa las com ><
Sa trecem acum la prezent.
-Gayule!
-Ma-ta! :)) Mi-a placut faza asta, deja imi imaginam cum spune asta si expresia fetei.
-Iti place de mine! spuse el. Stiu doar ca baiatul asta e tare plin de el :]]
Waaaa <3 lucrurile incep sa devina interesante, foarte interesante, primul pas : negarea :| "Nu, nu te plac, nu sunt gay" al doilea pas nu-l stiu, dar o sa-l citesc incurand.
Mult succes in continuare sweetheart. *hugs*
[center]
[/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]
![[Imagine: BIG+BANG.png]](http://3.bp.blogspot.com/-3oDh47ule6s/TejakwaTnnI/AAAAAAAAACQ/OxdUioY_5RU/s1600/BIG+BANG.png)
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]