04-06-2011, 09:07 PM
Puritate? Oh rly now, nimeni si nimic nu e pur! Nici preotul de la biserica de langa mine, nici mama, nici tata, nici pisica, nici urlsuletul meu de plus si lista poate continua and u know it si nimic nu devine pur printr-o suflare.
Ce e in mintea unui ateu? That's simple 'cuz i'm one of them.
Ideea (a mea, cel putin) simpla e "Dumnezeu e ceva inventat de oameni ca sa isi explice inexplicabilul" and hella yea, i approve that >.>
Chiar foarte multe persoane care ma ucnosc mi-au spus un lucru care mi se pare putin absurd O.o
"Pai trebuie sa am ceva in ce sa cred Tu in cine crezi daca nu in El? "
Well i actually believe in something, and that is ME >.>
(okay, discutia incheiata cu religia )
Ah si cineva a spus ceva inteligent odata
"Cine sunteti voi sa ii judecati pe altii? "
Citat:Una din principalele idei pe care se bazeaza crestinismul e libertatea de alegere, inclusiv libertatea de alegere in ceea ce priveste religia.yep, wanted to point out what Kashim said, cuz he's right.
Ce e in mintea unui ateu? That's simple 'cuz i'm one of them.
Ideea (a mea, cel putin) simpla e "Dumnezeu e ceva inventat de oameni ca sa isi explice inexplicabilul" and hella yea, i approve that >.>
Chiar foarte multe persoane care ma ucnosc mi-au spus un lucru care mi se pare putin absurd O.o
"Pai trebuie sa am ceva in ce sa cred Tu in cine crezi daca nu in El? "
Well i actually believe in something, and that is ME >.>
(okay, discutia incheiata cu religia )
Ah si cineva a spus ceva inteligent odata
"Cine sunteti voi sa ii judecati pe altii? "
---MY YAOI BLOG-- *click*
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]