04-06-2011, 01:05 PM
^spam 
Ma, cand faci reproduceri pune si modelul dupa care ai desenat, ca asa nu prea poate lumea sa compare, sa-ti zica unde ai gresit, etc. Bine, pentru mine nu se aplica, pentru ca poti sa-ti zic unde ai gresit fara sa vad desenul original
ochiul - trebuie sa lucrezi foarte mult la umbre, daca vrei sa iti iasa un ochi realistic bine, trebuie ca linile sa le faci din umbre. Irisul ochiului e stramb, ca sa iti iasa bine ia o moneda sau fa cu compasul irisul. Nu stiu cum se numeste coltul ala din stanga, ala prin care iti curg lacrimile
asa, ala e prea sus, si prea mic. genele chiar daca sunt vazute frontal, trebuia sa le faci mai lungi si mai curbate. Spranceana aia e doar o hasura, nici macar una buna. uita-te la desenele mele, si o sa vezi cum se face o spranceana
. Cu toate astea, e destul de bun, adica, multi nu stiu sa deseneze un ochi. chiar daca eu ti-am gasit atat de multe greseli, sa stii ca e ok.
la kiba iti comentez alta data, cand vei pune si pozele dupa care te-ai luat
hai te pup jos, xoxo. papa
@andrusca
nu cred ca era necesar sa spui exact ce am spus si eu
cred ca a inteles din prima

Ma, cand faci reproduceri pune si modelul dupa care ai desenat, ca asa nu prea poate lumea sa compare, sa-ti zica unde ai gresit, etc. Bine, pentru mine nu se aplica, pentru ca poti sa-ti zic unde ai gresit fara sa vad desenul original

ochiul - trebuie sa lucrezi foarte mult la umbre, daca vrei sa iti iasa un ochi realistic bine, trebuie ca linile sa le faci din umbre. Irisul ochiului e stramb, ca sa iti iasa bine ia o moneda sau fa cu compasul irisul. Nu stiu cum se numeste coltul ala din stanga, ala prin care iti curg lacrimile

la kiba iti comentez alta data, cand vei pune si pozele dupa care te-ai luat

hai te pup jos, xoxo. papa
@andrusca
nu cred ca era necesar sa spui exact ce am spus si eu

![[Imagine: L-sig-for-alecs.jpg]](http://i256.photobucket.com/albums/hh200/Pikachu_Alecs/L-sig-for-alecs.jpg)
Aleksandr's awesome:DEVIANTART/PICS/DRAWINGS