01-06-2011, 10:20 PM
Spinning on that dizzy edge.: Dintre toate cele trei fotografii, aceasta-mi place cel mai mult. De claritate nu mă leg, în mare partea ea nu depinde de noi. Cred că faptul e că alb-negru i-a dat un aer mai special, a făcut-o să arate mai bine, cred că dacă era color nu m-ar fii atras atât de mult. Ca unghi nu ştiu dacă aş fii încercat un altul, poate să fii făcut şi una de jos, nu-mi pot da acum seama acum cum ar fii arătat - mai bine sau mai rău -, dar e destul de ok şi aşa. Nu mi se pare cine ştie ce spirală, însă să zicem că acele "două bucle" de acolo ar reprezenta spirala.
Unnamed.: Această fotografie m-a atras cel mai puţin. Poate nu i-am înţeles eu conceptul, m-am gândit la ea, privind-o, ca fiind ceva abstract, foaia aceea rulată aşezată lângă plasa de la geam poate-ar fii arătat mai bine, sau măcar altfel, pozată din alt unghi. Nu ştiu ce să zic, fotografia-n general nu-mi surâde.
Spirală.: Poza asta-mi place aproape cel mai mult, iar tema e foarte bine surprinsă. E uşor mişcată, ar fii trebuit să focalizezi - părerea mea - , dar mă atrage într-un mod deosebit. Îmi dă senzaţia că scările acelea nu se termină niciodată, mă duce cu gândul la univers, la infinit. Aberez, dar cam asta-mi "oferă" poza.
Votez ultima poză - Spirală -.
Felicitări participanţilor/participantelor !
Unnamed.: Această fotografie m-a atras cel mai puţin. Poate nu i-am înţeles eu conceptul, m-am gândit la ea, privind-o, ca fiind ceva abstract, foaia aceea rulată aşezată lângă plasa de la geam poate-ar fii arătat mai bine, sau măcar altfel, pozată din alt unghi. Nu ştiu ce să zic, fotografia-n general nu-mi surâde.
Spirală.: Poza asta-mi place aproape cel mai mult, iar tema e foarte bine surprinsă. E uşor mişcată, ar fii trebuit să focalizezi - părerea mea - , dar mă atrage într-un mod deosebit. Îmi dă senzaţia că scările acelea nu se termină niciodată, mă duce cu gândul la univers, la infinit. Aberez, dar cam asta-mi "oferă" poza.
Votez ultima poză - Spirală -.
Felicitări participanţilor/participantelor !