Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Retroversus

Hi !! :]
Dupa cum se pare titlul a fost cauza si acum dupa ce am citit prologul am venit sa-ti las com.
Nu ma stresez ca nu's prima, am venit cu intarziere.
Se pare ca deja lumea a inceput sa te laude, dar nu le port pica si nu-i contrazic meriti din plin.. iti spun sincer.
Cu toate ca: *Au fost cateva parti in care s-ar mai fi putut adauga ceva descriere, putin, nu mult.

Dar ce-mi place extrem de mult este ca ai spus totul asa de direct, pe moment si ca s-a desfasurat intr-un interval de timp asortat, parca combinat intre un trecut si prezent si cel putin asa vad eu.. nu stiu daca ai inteles ce spun. ^^;

Oricum faptul ca totul a fost asezat in ordinea lui, propozitiile nu au fost seci si chiar daca in anumite locuri nu s-au intamplat multe intr-o fraza, au avut un impact mare si un adevar asa de real si profund, ai reusit sa ne pui mai mult pe ganduri si asa ai reusit sa ne lasi sa ne exersam iamginatia, vizualizand cu ochii mintii tot "sejurul" mortii acesteia.
Nu a fost lung, asta se vede, nu ami conteaza, nu necesita mai mult. Ai sus-o asa de direct si de concis incat nu mai avea rost sa lungesti treaba.

Sfarsitul a fost interesant, insa parca idea de genul ca si-a dat seama cu aia sia in timp ce acum viata ii se scurge din trup, am mai intalnit-o.
Chiar si asa tu ai invaluit totul intr-o alta atmosfera, mult mai reala si chiar credibila. Nu pot sa spun ca am simtit fix ce simta tipul sau tipa sau ce o fi.. XD insa ce ai spus chiar m-a patruns profund, fiindca ai avut dreptate. Cui nu ii este frica de moarte ? Iar acele versuri sunt pur adevar.

Te felicit pentru un prim prolig excelent si bine plasat, cu o configuratie simpla dar credibila si pulsativa, plina de ganduri si tot asa.
Ai reusit sa-mi captezi atentia si prin stilul abordat care se pare ca este original, al tau ma refer. Si chiar mi-a placut. :]

Răspunsuri în acest subiect
Retroversus - de Lucifer - 31-05-2011, 11:48 PM
RE: Retroversus - de BuBuLiNa - 01-06-2011, 12:00 AM
RE: Retroversus - de Katniss - 01-06-2011, 12:43 AM
RE: Retroversus - de Ymequa - 01-06-2011, 07:19 AM
RE: Retroversus - de hiimera - 01-06-2011, 11:38 AM
RE: Retroversus - de BloodyInnocence - 01-06-2011, 04:47 PM
RE: Retroversus - de Dark Blue - 02-06-2011, 02:25 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)