02-07-2008, 08:04 PM
Eh..daca tot sunt in concediu si la mine bate vantul...hai sa ma bag la criticile mele "gigantice".
First..nu am putut sa nu observ ca jumatate din scena seamana mult cu Enzai(na na na...nu-i nimic, tot e tare
)
Second(sa tinem sirul acum, no?
) se putea, pentru deliciul cititorilor, sa se aprofundeze scena..macar putin
, iar cand pustiul ajunge acasa..hm..replica aceea "Yuri..ce e cu tine?" a venit cam brusc
putea sa fie o forma de salut, ca fratele sau sa aiba ocazia sa il priveasca in amanunt, dar...fiecare cu stilul sau 
Nu batea, nu o batea pe kuu pentru semi-critici ca ea a ramas cu regulamentul de la ****** si se simte obligata ^^"
Asa..in rest e bine, foarte bine. Tin minte ca mi-am dat un ochi si acum cateva luni peste o poveste de-a ta (nu mai stiu numele) si da, ai progresat mult
felicitari..
So..ma intorc la vantul meu
o sa mai trec pe aici . succes!
First..nu am putut sa nu observ ca jumatate din scena seamana mult cu Enzai(na na na...nu-i nimic, tot e tare

Second(sa tinem sirul acum, no?

Nu batea, nu o batea pe kuu pentru semi-critici ca ea a ramas cu regulamentul de la ****** si se simte obligata ^^"
Asa..in rest e bine, foarte bine. Tin minte ca mi-am dat un ochi si acum cateva luni peste o poveste de-a ta (nu mai stiu numele) si da, ai progresat mult

So..ma intorc la vantul meu