31-05-2011, 04:47 PM
Multumesc ca m-ai anuntat si ma bucur nespus de mult pentru ca ai pus continuarea.
Capitolul asta a fost chiar interesant. Nu ma asteptam sa apara un triunghi amoros. Mi-a placut foarte mult scena dintre cei doi barbati (daca ii pot numi asa), iar Mark este adorabil atunci cand este gelos. Sunt sigura ca lui Dimitri nu i-a picat deloc bine ceea ce a auzit de la celalalt, sunt curioasa cum o sa evolueze lucrurile intre cei doi.
Barbatii sunt niste ciudati si, este clar ca nici unul nu vrea sa o imparta.
Banuiesc ca pana la urma domnisoara Emma o sa trebuiasca sa faca o decizie, in ceea ce ii priveste pe amandoi si, de abia astept sa vad cine si cu cine se cupleaza/ramane.
De data aceasta mi-a placut dialogul. A fost foarte okay.
Bafta in continuare si te rog sa ma anunti cand pui next-ul.
Capitolul asta a fost chiar interesant. Nu ma asteptam sa apara un triunghi amoros. Mi-a placut foarte mult scena dintre cei doi barbati (daca ii pot numi asa), iar Mark este adorabil atunci cand este gelos. Sunt sigura ca lui Dimitri nu i-a picat deloc bine ceea ce a auzit de la celalalt, sunt curioasa cum o sa evolueze lucrurile intre cei doi.
Barbatii sunt niste ciudati si, este clar ca nici unul nu vrea sa o imparta.
Banuiesc ca pana la urma domnisoara Emma o sa trebuiasca sa faca o decizie, in ceea ce ii priveste pe amandoi si, de abia astept sa vad cine si cu cine se cupleaza/ramane.
De data aceasta mi-a placut dialogul. A fost foarte okay.
Bafta in continuare si te rog sa ma anunti cand pui next-ul.
We mortals have many weaknesses; we feel too much, hurt too much or too soon we die, but we do have the chance of love.