Hello :] Am trecut si eu pe aici precum ti-am promis. Hm, pare un fic destul de promitator :-?, doar cu unele scapari. Titlul este atragator, ce-i drept te indeamna sa citesti fic-ul, dar inceputul cam lasa de dorit, adica mie cel putin asa mi se pare. Parca prea ai expus totul, prea multe detalii ai dat din primul capitol, iar asa suspansul, cel putin in cazul meu s-a mai diminuat.Inceputul, fara suparare, mi se pare unul destul de banal, puteai incepe altfel, sa ne faci mai curiosi :-?. Anyway, sa trecem peste. Descrierea e chiar foarte buna, dar cu toate astea nu stiu mi se pare prea rigida, incearca sa descrii din propriul tau punct de vedere, lasa descrierea sa vina de la sine. Naratiunea este buna, desi nu ar strica mai multa, iar de dialog nu mai spun fiindca a fost doar o replica. As fi preferat mai mult dialog. Actiunea nu-i grabita ceea ce e destul de bine. Hm, acum sa trecem la capitolul greseli: ai avut cam mult ce-i drept, atat de tastare cat si de ortografie, nu ma apuc acum sa le insir cred ca le stii si singura, dar ce m-a secat cel mai mult pe creier a fost faptul ca ai scris ''v-a reintoarce'' , ''v-a fii'' etc. Se scrie va, legat, nu cum ai scris tu. Si ceea ce m-a mai deranjat a fost faptul ca ratezi unele cuvinte si nu se mai intelege absolut nimic dupa. Cam asta am avut de zis. Per total, cu unele retusari pe alocuri, poate ajunge un fic foarte bun.
So, iti urez bafta cu scrisul si sa ma anunti cand pui next. Spor la scris! >:D<
So, iti urez bafta cu scrisul si sa ma anunti cand pui next. Spor la scris! >:D<