30-05-2011, 05:10 PM
Buna MiraA, sunt asa fericita ca ai ajuns repede cu nextul, ma lasasei chiar in suspans
Pot spune ca pe parcursul acestui capitol, mai ales la inceput, am trait multe emotii si iar m-ai tinut in suspans. Imi fugeau ochii mai jos, atat de jos incat voiam sa vad daca Jesse e bine si totusi nu am reusit asta decat pana cand chiar trebuia sa ajung la frazele alea. Ma bucur ca a aparut si Ray prin cadru, incep sa il indragesc din ce in ce mai mult pe tipul asta ^^
Te felicit din nou pentru acest capitol minunat
Pupici, dear :3
Citat:Jesse a murit.Tu stii cum m-ai omorat cu replica asta? Am citit-o de zece ori ca sa fiu sigura ca acolo scrie a murit. Ma bucur ca ai decis sa nu il omori, pentru ca nu stiu ce faceam cu tine Adica e personaj principal, nu avea cum sa moara nu? Oh cat de dragut a fost Blake sa se implice si sa il aduca la viata. Adica e si normal, doar il iubeste mult. Imi place ca nu s-a dat batut, asa as fi facut si eu in locul lui cu persoana iubita :3
Pot spune ca pe parcursul acestui capitol, mai ales la inceput, am trait multe emotii si iar m-ai tinut in suspans. Imi fugeau ochii mai jos, atat de jos incat voiam sa vad daca Jesse e bine si totusi nu am reusit asta decat pana cand chiar trebuia sa ajung la frazele alea. Ma bucur ca a aparut si Ray prin cadru, incep sa il indragesc din ce in ce mai mult pe tipul asta ^^
Citat:-Un incapatanat...un tradator...si un roscat.Pana si pe mine m-a amuzat replica asta, nu numai pe ei
Te felicit din nou pentru acest capitol minunat
Pupici, dear :3