Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The last chance!

Pentru inceput, lasa-ma sa te anunt ca ma bucura faptul ca m-ai anuntat [de asta si sunt aici la aceasta ora : ))].

Acum sa vedem:
butuoane= Butoane
Citat:o hologramă apare, eram uimit şi speriat, dar observ că pe hologramă scrie
Aici , dupa parerea mea, este o repetitie deranjanta [holograma-holograma] .
mi= mii
Citat:-Unde domnule, la dracul în praznic unde alt undeva, în cantină!
Ori aici erau doua replici , insa nedelimitate, ori cuvintele "unde domnule" au tenta de ironie si sunt retorice. (?confuzie)
barmaţi= barbaţi
Citat:albastru închis şi ochii albastru
La repetitii de genul faceam referire. Puteai cu usurinta sa sa schimbi culoarea ochilor si evitai acest lucru.
himnotizat= hipnotizat

Bun, in principiu sunt mandra pentru simplul fapt ca in acest capitol ai dat dovada ca ne-ai ascultat sfaturile.

Descrierea inca nu e la stadiul de a captiva atat de mult incat sa implice afectiv lectorul. Poti inca sa mai detaliezi informatiile[structura fizica],unele fiind inca incerte. Si pe langa acest lucru, am observat ca ai obisnuinta de a te repeta. Acest lucru deranjeaza urechea, cititorul ,treptat, pierzandu-si interesul.

Semne de punctuatie- asupra acestui lucru ma voi opri putin. Am observat ca folosesti mult prea des virgula, cand aceasta nu are niciun rol in acel context. O fraza detine aproximativ 4-5 randuri. Conform celor mentionate de mai sus, puteai evita acest lucru prin punct(astfel nu aveam ce sa mai comentez privind acest amanunt ).

Imi place ca nu ai grabit actiunea si ai lasat decursul lucrurilor sa vina de la sine folosindu-te de actiune pentru a capta atentia userului/cititorului in general (captatio benevolentiae)

Dialogul pare imbunatatit dar in niciun caz complex. Replicile sunt destul de scurte si produc confuzitate (caz mentionat mai sus).

Cama tat presupun. Nu pot sa fac analiza pe text ampla la ora asta, asa ca ma limitez, momentan, la ceea ce am scris(in cazul in care imi amintesc ceva cand vin voi edita).

Per ansamblu, dupa cum am si mai spus, sunt mandra de ceea ce a iesit si faptul ca ai luat in considerare sfaturile. Dimensiunea capitolului este una potrivita, evolutia fiind vizibila inca de la prima vizualizare.

Mult succes si astept urmatorul capitol! *ma anunti *

edit: Hehe xD Am fost prima :>
[Imagine: large.gif]

Răspunsuri în acest subiect
The last chance! - de X-EnergY - 26-05-2011, 07:49 PM
RE: The last chance! - de PervyTeoYaoi_Shinee - 27-05-2011, 12:08 PM
RE: The last chance! - de hiimera - 28-05-2011, 08:01 AM
RE: The last chance! - de Kd.sens - 29-05-2011, 05:18 PM
RE: The last chance! - de X-EnergY - 29-05-2011, 09:13 PM
RE: The last chance! - de Kd.sens - 30-05-2011, 06:42 AM
RE: The last chance! - de hiimera - 30-05-2011, 08:57 AM
RE: The last chance! - de PervyTeoYaoi_Shinee - 30-05-2011, 01:43 PM