29-05-2011, 11:23 PM
Vaiii !!!!
Adica capitolu` a aparut pe 25 si eu deabia acum il citesc? :o . Imposibil !! A fost un capitol..exact cum ma asteptam ! Plin de yaoi [ cel putin prima parte = u = ]
Adica capitolu` a aparut pe 25 si eu deabia acum il citesc? :o . Imposibil !! A fost un capitol..exact cum ma asteptam ! Plin de yaoi [ cel putin prima parte = u = ]
Citat:-Eşti de acord, Eric? mi se adresă Leon, uitându-se toţi către mine.Aww! ^^ .Eric e asa prostuts :3 . Il adoor ! .
-Da, am zis hotărât, chiar dacă nici măcar nu ştiam despre ce era vorba, nu doream să dau impresia că sunt neatent.
Citat:Cipriano îşi întoarse privirea fulgerătoare spre mine, făcându-mi semn să nu scot nici o vorbă ce ar putea avea legătura cu ce mi-a făcut el.Pe de`oparte ma bucur ca nu i`a zis lui Julio ca l`a violat, pentru ca Cipriano e buun! . Dar pe de alta parte..mi`ar fi placut sa`i spuna ! din cate am vazut, lui julio nu`i convine daca se atinge cineva de Eric :'> . ahh .. sper totusi sa afle odata julio. sunt curioasa care o sa fie reactia lui !!!!!!!! :Xxx