Am terminat de citit Martorul acum haha, am inceput Ingerul noptii pe care l-am citit... sa zicem intr-o zi sau mai putin. Deci, pot spune ca il ador pe Rixon! Adica - Patch e genul ala misterios, enervant, amuzant, tupeist si altele, dar Rixon e... Inima! Ce pot zice, a aparut doar de doua ori, dar de prima oara cum am citit de el (mi se parea ca numele lui seamana cu numele unui ren de a lui Mos Craciun, cat am meditat la problema asta) cum a devenit primul in topul meu (Jules chiar daca e genul de baiat rau si altele... nu m-a captivat, desi a participat la actiune mai mult decat Rixon care a aparut in cateva randuri si... pa). Oricum, Vee e mortala! Ce tipa nebuna... se vede ca e mai acceptabila cand nu e spital pe doze de sedative. Oricum, chiar nu ma gandeam ca Jules este in spatele la toate astea. Adica... oau! Si eu care credeam ca Jules e un inger cazut ca Patch si de aceea nu l-a putut vedea (era o conversatie intre Nora Grey si Cipriano - aka Patch ca le incasa la boxul irlandez - in care el zicea ca nu l-a vazut pe tip... Hm... chiar ma gandisem la asta). Oricum, si tipa aia. Nici nu mi-a venit sa cred ca o poseda pe pshiologul scolii ca sa o tina sub subravegheatie pe Nora. Dar mai ales ca e fosta iubita a lui Patch care o urmarea pe Nora. T_________T Si cand te gandesti ca e un inger si a prevazut ca Patch o s-o omoare pe Nora, desi trebuia s-o salveze de el insasi daca vroia sa revina in Rai. Oricum, m-am bucurat ca a devenit ingerul pazitor a lui Nora si ca a salvat-o cand s-a aruncat de pe grinda din sala de sport. Si cand te gandesti... un inger pazitor pe motocicleta care iti sterge intrebarile din minte pe care vrei sa i le pui si te seduce printr-un joc, apoi te saruta in parc, fiind pustiu, la un picnic pe iarba verde... Ah... ![105 105](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/105.gif)
Momentan citesc (adica sper sa trec si de capitolul doi) Invitatie la vals. Yeah... i-am zis lui Dya si acum o citeste si ea (eu am varianta veche a cartii T.T). Oricum, vreu sa citesc Potrerul lui Daniel Grey, si chiar o s-o fac.
![105 105](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/105.gif)
Momentan citesc (adica sper sa trec si de capitolul doi) Invitatie la vals. Yeah... i-am zis lui Dya si acum o citeste si ea (eu am varianta veche a cartii T.T). Oricum, vreu sa citesc Potrerul lui Daniel Grey, si chiar o s-o fac.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2