29-05-2011, 05:06 PM
Ooo... Şi eu vreau să mă bat cu pernele... Dar cu Naruto nu cu Sasori:))... Cum să revenim la fic, ești tare, și tu și ficul. deja îmi e milă de Sasori, până la urmă Sakura îl va băga în spital, dar asta merită dacă sperie o fată " fără apărare și slabă". M-ai lăsat puțin în ceață , la început credeam că Sakura va fi cu Sasori, dar acum cred că va fi cu Sasuke.
Hmm... Mi-ar fi plăcut să-l descri mai mult pe Sasuke, și credeam că Sakura va simți ceva special când îl va vedea. Şi cum a spus şi Tamoshiku, cred că proba lui Sakura a început deja. Pam-pa-ram, aştept să văd ce va face singură în agenție.
Sper să primești comentariile şi să pui azi nextu că dacă nu voi muri (în chinuri groaznice).
Spor scris:*
Hmm... Mi-ar fi plăcut să-l descri mai mult pe Sasuke, și credeam că Sakura va simți ceva special când îl va vedea. Şi cum a spus şi Tamoshiku, cred că proba lui Sakura a început deja. Pam-pa-ram, aştept să văd ce va face singură în agenție.
Sper să primești comentariile şi să pui azi nextu că dacă nu voi muri (în chinuri groaznice).
Spor scris:*