Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Spring flowers dance in the wind

Vai ce multe comuri, ar trebui sa inchid fic'ul dar nu voi face asa ceva. Oricum, Miranda^_^ merci de comm.

Capitolul IV + 18

Stateam in camera mea cea mereu primitoare si imi puneam lucrurile in rucsac ajutata de Hina, cea mai buna prietena a mea. Imi pun haine de ocazie, bijuterii, farduri si tot tacanul si haine de lupta. Dupa ce sunt gata, ma duc cu Hina jos, sa facem o baie relaxanta. Macar sa fiu relaxata ianinte de misiune, imi zic in minte. Ajunsa in fata bazinului incep sa dau jos toate hainele dupa mine, iar Madara statea si admira privelistea ce i se infatisa. Madara era seful lui Akatsuti din umrba si spun din umbra deoarece el controleaza defapt Akatsuti, nu Pein, dar sa nu credeti ca-i slab daca el nu controleaza Akatsuti. Madara este cel mai puternic si nu vreau sa ma pun cu el. Si defiecare data cand Tobi imi pune mana pe fund sau mai stiu eu, ce baietii si fetele radeau si imi ziceau sa ma i-au de el, dar eu nu-s atat de proasta, deoarece Tobi defapt este Madara si daca m-as lua de el ar insemna moarte curata.
-Tobi, daca doresti ceva ar trebui sa nu te mai ascunzi. ii spun calma dupa care incep sa rad.
Incep sa rad cu pofta de hinata care cand a auzit ca Tobi ne urmarea a sarit in apa.
-Nu mai rade! spune fata rosie de nervi. De ce nu mi-ai zis ca ne urmareste cineva?
-Hai sa ni te-alaturi! il indemn
Acesta se apropie si se puse pe piatra rece si se uita la mine cu o sclipire in ochi. Eu schitez un zambet micut si destul de pervers.
-Daca doresti mai mult de la mine, sa stii ca nu pot sa-ti ofer virginitatea, sau pot...?
Hinata cand ma auzi imi dadu o palmain cap iar acesta incepu sa rada cu pofta, caci eu ii inapoiez lucrul imprumutat.
-Ce te-a apucat?
-Daca...daca ai stii.... si incep sa rad in timp ce Madara ma privea si se citea din privire ca stia ca eu stiu ca el este Madara si nu Tobi.
-Deci iubitel daca doresti mai mult o sa-ti dau un singur sarut. spunand asta il sarut pe masa si ii zic ca acesta va fi singurul care il va vedea.
In ochiul lui se vedea ca ar fi vrut sa nu fi avut masca dar nu cred ca va fi singurul. Mi imi place sa ma joc cu focul si macar sa fiu dezvirignata de Madara, decat de un prost sau un incepator. Eu vreau un expert si stiu ca Madara este expert caci am vazut ca s-a futut cu toate fetele din Kisaeng, mai putin cu TenTen, Temari si Hinata caci in rest cu toate. Dar fetele s-au daruit lui de placere si nu unuia de la care trebuia sa afle informatii.
Dar eu trebuie sa ma daruiesc unuia care trebuia sa-mi dea o imformatie. Mai exact trebuie sa-mi dea un pergament cu un jutsu interzis ce ne-a fost furat.
Dupa ce am stat jreo jumatate de ora in apa palavragind cu Tobi si Hina eu am iesit si mi-am luat un prosop scurt pe mine in schimb Hina il implorat pe Tobi sa iasa ca sa poata sa-si i-a un prosop.
-Hina, scumpico, eu am vazut la fete goale...
Hina se inrosi si mai tare si vazand ca nu vrea sa plece Tobi il i-au de haina si merg cu el pana in camera mea unde il trantesc pe pat.
-Madara poti sa te uiti la mine cum ma schimb daca iti place asa de mult.
-Mai mult mi-ar placea sa te incerc.
-Si mie, dar nu putem...
-Ehh nu.
Acesta veni la mine si isi dadu masca jos dupa care ma saruta violent pe buze, mascandu-mi buza inferioara pana simti gustul sangelui.
Il imping incet si ma sterg la gura zicandu-i ca acesta ar sa fie ultimul sarut.
-Asta s-o crezi tu. Sakurika, pot sa te f*t din moment in moment fara ca cineva sa-mi reproseze acest lucru.
-Cred ca ar fi viol. spun tremurandu-mi vocea incep dar usor sesizabil
-Si ma doare ca ar fi sau nu? De cate ori i-ai raspuns lui Tobi ca-ti punea mana pe fund sau pe sani?
-Niciodata.zic eu dupa care inghit in sec
-De ce oare?
-Nu-i evident deloc?
-Pentru ca stiai ca eu sunt si nu aveai curajul sa dai in mine.
Imi dau prospoul jos in timp ce baiatul ma admira indoindu-ma, mergand de colo-colo si alte chestii.
Imi i-au pe mine o lenjerie neagr dupa care imi i-au un tricou negru, mulat, cu gat si manecile pana la cot, o pereche de pantaloni negri, mulati, pana la genungi, o pereche de sosete albe pana la genunghi, o pereche de opinci nerge si sa nu uit de manusile mele abisnuite.
Dupa ce ma imbrac m indrept spre pat unde statea Madara si rucsacul meu si vreau sa-l i-au dar Manadar ma i-a de mana si ma tranteste, punandu-se deasupra mea.
-Te rog, nu...spun putin speriata de ce va urma.
Acesta ma saruta violent pe buze iar cu mainile ma descotorosi de tricoul negru, dupa care incepu sa ma sarute pe gat.
Eu ma zbateam dar stiam ca nimeni nu ma va auzi deoarece in camere nu se aude daca cineva tipa.
Asa ca am tacut din gura dar tot ma zbateam in speranta ca voi putea sa-l dau jos dupa mine.
Am scos un tipat cand ma muscat de gat, lasandu-mi urma din dintilor.
A incepu sa-mi maseze sanii jucandu-se cu cupele sutienului si "din greseala" a scos sanii afara. S-a lins pe buze dupa care a inceput sa-i sarute si sa linga sfarcurile, mascandu-le din cand in cand. Dupa cateva secunde mi-a dat si pantalonii jos, jucandu-se cu chiloteii. Plictisindu-se i-a dat si pe ei jos ramanand goala sub el. A inceput sa ma sarute pe buze, coborand pe gat si dupa s-a oprit la sani. Dupa ce s-a plictisit de sani a trecut pe abdomen pana a ajuns in zona interzisa.
eu eram rosie la fata, excitata pana peste limite, si gemeaam cu fiecare sarutare de-a lui. Se pare ca era expert in ceea ce facea.
Si-a dus capul la zona mea pazita si a scos limba incepand sa-mi linga acea zona. Am incepu sa gem mai tare spre incantarea urechilor lui. Dar s-a oprit...
-Cred ca-ti ajunge pentru azi..imi spune lingandu-si buzele
Eu m-am imbracat in cateva minute , am luat rucsacut de pe pat si am sarit pe geam, nemaiuitandu-ma in spate.
Imi duc o palma la frunte si mi-o sterg zicandu-mi in minte ca a fost cat pe-aci dupa care incerc sa-mi revin.
Merg prin padure gandindu-ma ca totusi mi-ar fi placut sa continuie dar mai bine ca s-a oprit. In schimb ceea ce m-a speriat a fost acel ajunge pentru azi.
Merg ce merg prin padurea deasa si intunecoasa chiar daca era deabia zece dupa-amiaza.
-Unde se mai termina padurea asta? incep sa tip plina de nervi uitandu-ma la ceasul de la mana, vazand ca am merg cinci ore.
Ma asez putin jos pe iarba moale si de un verde crud sa-mi trag rasuflarea dar ma ridic repede stiind ca trebuie sa ajung pana maine seara in satul sunetului.
Mai merg putin si observ ca in fata ochilor mi se intinde o campie cu flori care mai decare parfumate si mai colorate.
Aceasta trebuie sa fie campia ce despartea satul Frunzed de cel al sunetului.
Era o campie destul de mare si nu vedeam unde se termina, ceea ce ma enerva si ma ducea cu gandul ca mai am de mers.
Ma uit la ceas si acesta imi indica ora 03:05. Ma gandesc ca va mai dura inca vreo cinci-sase ore pana sa o parcurg si nu mai am energie asa ca ma asez jos si imi scot din rucsac o paine si incep sa mananc. Dupa ce termin de manacat ma ridic si incep sa merg si sa ma uit in stanga si-n dreapta dar tot ce vedeam era doar verde si niic alceva. Incepusem sa cred ca am cazut intr-o iluzie si ca merg ca proasta pana ce cad lata dar vad ca campia se termina si apara un sat.
-Ce bine, am ajuns. imi zic in minte stiind ca aici trebuie sa ma duc la acel barbat si sa i-au pergmaentul dar cred ca pentru pergament trebuie sa ma culc cu el.Ma duc la o taverna si comand un ramen. Trebuia sa fie si Naruto aici ca sigur ar fi comandat vreo cinci portii imi zic dupa care zambesc. Ma gandesc cu cine imi voi incepe viata dar sunt trezita de sunetul castronului ce mi pus in fata.
Incep sa mananc dupa care platesc consumatia dar inainte sa plec rog sa-mi zica unde pot gasi un spa. Ii multumesc si ma indrept spre locul indicat.
Intru, ma schimb intr-un prosop dupa care ma indrept spre bazinul cu apa calduta. Imi dau prosopul jos si ma bag in apa. Nu stau mult si ies, ma sterg pe corp dupa care imi scor din rucsac o bluza neagra cu flori brodate la gat si pe maneci lunga pana la sanisi o rochie galbena.In picioare imi i-au o pereche de opinci. Imi prind parul intr-nu coc si imi pun in el o lama lunga si galmena si alte cateva clame mai mici.
Ies din spa si ma duc la adresa ce mi-a fost data. Cand ajung la adresa in fata ochilor se afla o casa mare si frumoasa, semn ca cine locuia aici era bogat, si intru. Cred ca ar trebui sa profit daca este bogat dar sper sa fie si frumos.
In fata mea se afisa un servitor si ma condusese pana in fata unei usi si imi spune ca acolo este domnul. Domnul Dumnezeu, cine? Daca ar fi fost Dumnezeu cred ca l-as fi rugat sa-mi ierte toate pacatele facute cu voie sau fara voie, dar cred ca este un bosorog care mai are sa i-a dua guri de aer si moare si vrea sa se distreze cu o fata tanara. Cand intru imi cade fata un metru la vederea celui care trebuia sa ma daruiesc.

Lenjeria : http://www.google.ro/imgres?imgurl=http:...22&bih=405

Valeee cu continuarea si poate ...

Răspunsuri în acest subiect
Spring flowers dance in the wind - de Sho-Yo - 22-04-2011, 11:30 PM
RE: Spring flowers dance in the wind - de Valleee - 23-04-2011, 06:40 PM
RE: Spring flowers dance in the wind - de Sho-Yo - 23-04-2011, 09:47 PM
RE: Spring flowers dance in the wind - de Sho-Yo - 28-05-2011, 10:30 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Flowers of evil +18 odette 4 3.162 21-03-2013, 11:02 PM
Ultimul răspuns: Lain
  Bloody Flowers AnimeliciousAngel 2 3.002 13-03-2010, 02:04 PM