Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lanțuri +18

Capitolul V

Mi-am dat seama că timpul trecea pe lângă mine fără control. Nici nu știu când împlinisem douăzeci și unu de ani. După câteva luni de când mă angajasem la benzinărie căpătasem un post mai bun. Eram supraveghetor pe zonă. Tot ce trebuia să fac era să mă plimb într-o mașină dată de firmă și să monitorizez angajații. Îmi aduceam aminte de vremea în care eu nu băteam bonul și păstram banii și pentru câteva sute angajații puteau să continue cu frauda. Mă mutasem din garsoniera mea, după ce investisem în ea trup și suflet. Aveam o căsuță mică la ieșirea din oraș în care îmi chemam toți prietenii. Găsisem o nouă amică gen Ana, prietena mea de pe chat care mă învățase numai prostii. Pe aceasta o chema Carol și avea nouăsprezece ani. Vorbea urât cu oricine dar noi ne obișnuisem cu ea. Separa cuvintele din propoziție cu înjurături. Pentru ea nu exista virgulă sau punct și de la capăt.

Nu mai consumasem ceva de mai bine de două luni. Serviciul meu cel bine plătit mă făcuse să îmi reorientez plăcerile către shopping și alte tâmpenii. Nu mai arătam ca o drogată și începusem să am grijă de mine. Slăbisem. Acum eram roșcată și părul îmi trecea de fund. Îl țineam prins mereu într-o coadă de cal sau una împletită. Uneori adăugam și câte o fundă. Începuseră să îmi placă și pantofii cu toc pentru că aveam o mașină cu care mă puteam deplasa și nu mai trebuia să îmi omor picioarele.

Gândeam pozitiv, nimic nu mai era de căcat și chiar eram apreciată. Lumea întorcea capul după mine, chiar și fete. Plecasem din țara mea cu douăzeci de dolari în buzunar. Acum aveam un salariu de două mii de dolari. Numai în privința sexului nu îmi schimbasem opinia. Cu oricine și oriunde. Principiul pe care trăisem o viață. Dar noua mea prietenă mă aduse din nou pe căi greșite. Am început iar să mă droghez, de data asta cu heroină. Vindeam marfă prin cluburi și ajungeam să fac într-o seara de două ori mai mult decât era salariul. Și totuși mă gândeam că o să vină un moment în care va trebui să îmi iau viața în serios, dar asta de mâine. Acum petrec.

Întâlnisem într-un club numit ‚The Fall’ un individ mai dubios decât toți ex-ii mei. Îl chema Kim și avea față de asiatic, asta într-un fel plăcut. Mai târziu aflasem că e mixat de îl luară dracii. În timp ce dansam cu drogata de Carol, Kim venise și mă trase de mână. Nu îl cunoșteam pe atunci. Mă întrebă parcă numai din priviri ce vând.

-Haș, heroină, opium și ce mai vrea organul tău, a fost răspunsul meu.

O lăsasem mai încet cu înjurăturile, dar lumea parcă nu mă lăsa să stau în coconul meu.

- Aș vrea ceva de calitate, îmi băgă el replica de parcă își băga p***.

- Sunt în fața ta, i-am dat eu peste nas.

- Atunci o să iau acid.

- Dela nu am chiar acum puiule.

- Păcat, replică el trist, atunci ne vedem altă dată.

- Stai în p*** mea că fac rost. Dar costă.

- Cât, cât?

Îmi plăceau persoanele curioase, gata să facă orice pentru un căcat de pastilă.

- Cât de mult reziști, l-am întrebat la rândul meu.

- Adică?

Deja făcea pe prostul și asta nu îmi convenea când eram luată la mișto.

- Adică cât de lungă e p*** ta?

Vroia să râdă, dar când mi-a văzut atitudinea s-a oprit. Nu îi venea să creadă. Sper doar că nu era homosexual, caz în care eu aș fi picat nașpa. Mă luă de mână și mă duse în baie. Mă sărută cu pasiune. O tipă vroia să intre, dar se trezi cu ușa în nas. Am intrat într-un veceu infect. Mi-a ridicat fusta. A început să îmi sărute cu pasiune decolteul. În același timp deja își băgase două degete în mine. M-am udat repede. Eram excitată la culme. Nu mai văzusem pulă de câteva săptămâni, noroc cu Carol. Și-a băgat-o în mine și m-a durut. Am fost impresionată de dimensiunile pe care le deținea. Dacă nu aș fi știut aș fi zis că e model. Am început să gem dar mi-a acoperit gura cu mâna. Mă legase de mâini cu cureaua și mă trăgea de păr. M-a întors și m-a penetrat din nou. Am scos un scâncet. Mi-a zis că dacă mai țip mi-o bagă în cur. Kim era genul de tip cu care ai face-o și a două, și a treia și a patra oara. Era genul de pulă pe care ai fi vrut să o iei în viața de apoi ca să te mai fută odată. Era ca un prinț pe un cal alb, doar că animalul era între picioare. Și-a dat drumul în mine. Nu m-ar mira dacă peste nouă luni s-ar naște un pui de chinez. După ce a terminat mi-a șoptit. Mâine la aceeași oră.

Răspunsuri în acest subiect
Lanțuri +18 - de sarawulf - 17-05-2011, 11:55 AM
RE: Lanțuri +18 - de Mad Hatter - 18-05-2011, 09:24 AM
RE: Lanțuri +18 - de sarawulf - 18-05-2011, 09:31 PM
RE: Lanțuri +18 - de Mad Hatter - 18-05-2011, 09:58 PM
RE: Lanțuri +18 - de Ymequa - 21-05-2011, 09:18 PM
RE: Lanțuri +18 - de sarawulf - 21-05-2011, 10:46 PM
RE: Lanțuri +18 - de Mad Hatter - 21-05-2011, 11:16 PM
RE: Lanțuri +18 - de Katniss - 22-05-2011, 01:18 AM
RE: Lanțuri +18 - de sarawulf - 22-05-2011, 05:24 PM
RE: Lanțuri +18 - de Katniss - 22-05-2011, 06:21 PM
RE: Lanțuri +18 - de Mad Hatter - 26-05-2011, 10:53 AM