Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The last chance!

Este primul meu fic, plz comentarii! Sper să vă placă, nu este de genul celorlalte, e mai ciudat mai ales pentru că e SF.

The last chance

Capitolul 1
Inceputul

Mă simt ciudat, dintr-o dată văd o lumnină puternică şi o durere insupotabilă îmi străpunge corpul, mă uit în jur şi nu văd dect alb, înca odată durerea aceea de moarte, o durere pe care nu o poţi ingnora. Incep să-mi dau seama, sunt într-un bazin cu apă, mi de ace îmi sunt înfipte în tot corpul, incerc să ţip, dar nu pot, văd că am pe gură o cască de aer. Aaahhhhh.......aaaaaaaaaaaaa....Nuuuuu......M..aa....aa...i suport, încep să dau cu mâinile in toate partile.
Ca sa vezi, acele au disparut , iar o trapa se deschide incet, vreo patru zeci de oameni îmbrăcaţi în halate pline de sânge, toţi au în mână o tăbliţa electronică pe care scriu ce se întâmplă cu mine, în spate văd un ecran mare pe care scrie ,,Experimentul X Energy”, mă întreb ce înseamna aia.
Apa începe să se scurga lăsându-mă însângerat şi plin de răni adânci şi dureroase precum cineva te-ar tăia în mi de bucăţi şi tu ai supravieţui ca să simţi ce-ţi face! Braţele metalice se retrag si trapa se deschide, ies afară, cad dupa primul pas şi îmi dau seama că sunt prea slăbit ca să mă ridic, un tip vine şi mă ajută, îmi dă un halat de pacienţi şi mă duce intr-o cameră unde mă bandajează, el îmi zice:
-Salut Axel, sper să-ţi placă noua ta viaţă!
Eu îi răspund uimit:
-Salut oricine ai fi!
Acesta zâmbeste şi mă duce în făţa unei oglinzi, aveam părul negru ca smoala, aveam muşchi, ochii îmi erau de un albastru închis. Dupa puţin timp acesta îmi spune:
-Nu-ţi aminteşti, te cheamă Axel Turner, te-ai oferit voluntar să fi X-Energy, un proiect care crează super soldaţi, ai facut asta pentru că dacă o să iei mereu o porţie de anticoz (substanţă toxică pentru oamenii obijnuiţi) vei trăi la nesfărşit, tu esti al doilea super soldat şi chiar şi ultimul pentru că proiectul s-a terminat, nu ai familie, de asta ai venit la noi, pentru o cale de scăpare!
Dintr-o dată îmi dau seama că are dreptate, am trăit in Chicago cu unchiul meu, nu mi-am cunoscut părinţi, toată familia mea e moartă înafară de el, Manson, unchiul si prietenul meu care ma crescut şi ma îngrijit, dispăruse cu două săptămâni în urma, când m-am decis să mă ofer voluntar pentru proiect! A fost răpit de Xersasti, o specie de extraterestrii care vrea să distrugă lumea inclusiv pe ei, am fost creat ca să-i opresc!

Răspunsuri în acest subiect
The last chance! - de X-EnergY - 26-05-2011, 07:49 PM
RE: The last chance! - de PervyTeoYaoi_Shinee - 27-05-2011, 12:08 PM
RE: The last chance! - de hiimera - 28-05-2011, 08:01 AM
RE: The last chance! - de Kd.sens - 29-05-2011, 05:18 PM
RE: The last chance! - de X-EnergY - 29-05-2011, 09:13 PM
RE: The last chance! - de Kd.sens - 30-05-2011, 06:42 AM
RE: The last chance! - de hiimera - 30-05-2011, 08:57 AM
RE: The last chance! - de PervyTeoYaoi_Shinee - 30-05-2011, 01:43 PM
RE: The last chance! - de X-EnergY - 03-06-2011, 07:50 PM
RE: The last chance! - de PervyTeoYaoi_Shinee - 03-06-2011, 08:16 PM
RE: The last chance! - de Kd.sens - 04-06-2011, 10:10 AM