26-05-2011, 07:12 PM
Ora 18:14, română:
Noi, în cor: Haideţi, doamna profesoară ! Daţi-ne drumul, e deja trecut de şase.
Profa`: Clasa a VIII-a A, nu existaţi !
Ciprian: Atunci haideţi mă, să ne evaporăm !
DragoÅŸ: Dumnezeule ! Adame !
Engleză:
Bogdan: Băi, nu înţeleg ce înseamnă chestia asta cu ... cu " pain-arii " ăştia ! [ Era vorba de " pain " ]. Nu ştiu să citesc !
Profa`: Şi dacă erai în faţa unui amfiteatru, ce-ai face ?
Răzvan: Eu aş râde ca un prost.
Fizică:
Profa`: Şi... şi ce, mă rog, scrie aici ? [ Uitându-se la sfârşitul caietului unui coleg ]. andreea_dragutza ? o.o'
Coleg: Păi...
Profa`: I-a uite ! Văd şi un cap de fată desenat aici !
Coleg: E opera Adinei, ea a desenat !
Eu: Mda.. e vina mea... Care e pedeapsa ?
Profa`: Trebuie să recunosc, e chiar frumoasă. Ciprian, să nu o ştergi !
Română:
Profa, citind din caietul unui coleg: " ...mergând pe cărare şi sunt sigur că este minunat, mai ales din cauza climei. Fiind sat de deal, este climă ţărănească.. " o.o... Şi... Climă ţărănească ?!
>>>
Profa: Cristi.. Staţi un moment să vă citesc. Colegul vostru a vrut să specifice tema poeziei şi, din nefericire, a ieşit a prostie ! : " Tema poeziei este -Foaie verde mărăcine- ". Genial ! Mai genial ca " Trandafir de la Moldova ! ".
Noi: = )))))
>>>
# După lucrarea la română, toţi am ieşit afară, doar profa mai rămânând în clasă. După pauză, ne întoarcem şi rămânem uimiţi când vedem tabla : " Aţi fugit, dar nu aţi scăpat ! Temă Lb. Română: B/93 ; B/95 ! ". o.o'
Noi, în cor: Haideţi, doamna profesoară ! Daţi-ne drumul, e deja trecut de şase.
Profa`: Clasa a VIII-a A, nu existaţi !
Ciprian: Atunci haideţi mă, să ne evaporăm !
DragoÅŸ: Dumnezeule ! Adame !
Engleză:
Bogdan: Băi, nu înţeleg ce înseamnă chestia asta cu ... cu " pain-arii " ăştia ! [ Era vorba de " pain " ]. Nu ştiu să citesc !
Profa`: Şi dacă erai în faţa unui amfiteatru, ce-ai face ?
Răzvan: Eu aş râde ca un prost.
Fizică:
Profa`: Şi... şi ce, mă rog, scrie aici ? [ Uitându-se la sfârşitul caietului unui coleg ]. andreea_dragutza ? o.o'
Coleg: Păi...
Profa`: I-a uite ! Văd şi un cap de fată desenat aici !
Coleg: E opera Adinei, ea a desenat !
Eu: Mda.. e vina mea... Care e pedeapsa ?
Profa`: Trebuie să recunosc, e chiar frumoasă. Ciprian, să nu o ştergi !
Română:
Profa, citind din caietul unui coleg: " ...mergând pe cărare şi sunt sigur că este minunat, mai ales din cauza climei. Fiind sat de deal, este climă ţărănească.. " o.o... Şi... Climă ţărănească ?!
>>>
Profa: Cristi.. Staţi un moment să vă citesc. Colegul vostru a vrut să specifice tema poeziei şi, din nefericire, a ieşit a prostie ! : " Tema poeziei este -Foaie verde mărăcine- ". Genial ! Mai genial ca " Trandafir de la Moldova ! ".
Noi: = )))))
>>>
# După lucrarea la română, toţi am ieşit afară, doar profa mai rămânând în clasă. După pauză, ne întoarcem şi rămânem uimiţi când vedem tabla : " Aţi fugit, dar nu aţi scăpat ! Temă Lb. Română: B/93 ; B/95 ! ". o.o'