Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ally's drawings

Muțumesc tuturor pentru comentarii, le-am citit pe toate, dar am așteptat să se mai adune niște desene înainte să vă și răspund.

@Dragonz Eyez:
Eu zic că contează și pe ce e făcut. Mă rog, părerea mea. Oricum, mulțumesc pentru laude.

@Mad Hatter:
Umbrele și anatomia sunt problemele mele principale. Faza e că nici nu mă chinui cu ele, ceea ce nu e tocmai bine. Fac cum mă taie capul pe moment în loc să stau să gândesc cu ateție totul. Dar sper să remediez asta în viitor.

@É…lecs:
În sfârșit cineva care observă și greșelile mele. Sunt multe, știu. Încă mai am mult de lucru.

@Ang.:
Citat:Mai ai de lucrat la anatomie, la umbre şi nu m-ar deranja dacă l-ai fi conturat ca lumea.
Yuuup. O să mai lucrez... Eu nu prea desenez așa des, că dacă aș exersa mai mult sunt sigură că nu aș avea problemele astea. Mă rog, o să încerc să mă ocup mai mult de asta, măcar cât să ajung la un stadiu mulțumitor ( atât pentru mine cât și pentru voi ).
Desene colorate... nu prea fac... nu mă atrag așa de mult și nu mă pricep să colorez bine... mă încurc și mi-e frică să nu stric desenul cu câte o alegere nepotrivită a culorilor sau chestii de-astea. Nu știu, poate o să fac și ceva colorat să vedeți cam cum îmi iese, comparativ cu alb-negru.
Nu m-au supărat remarcile, stai liniștită. Sunt chiar bucuroasă să văd că mi se cere să perseverez...

Așaaa... și acum desenele... au foarte multe greșeli, pe care le-am observat abia după ce am terminat desenul... și nu le-am mai corectat. Dacă o să mă țin mai mult de desen, vreau să compar lucrările de acum cu cele din viitor, în care sper eu că se va observa o evoluție. Iar pentru asta voi avea nevoie să îmi știu greșelile de acum... care sunt, în mare parte, legate de anatomie și umbre.
Sper să primesc cât mai multe îndrumări și critici =D.
Rain - aici nu mi-a plăcut cum au ieșit mușchii mâinii...
Timp - în ăsta se observă cel mai bine greșelile mele obișnuite x___x ar fi ieșit chiar foarte mișto de nu făceam greșelile alea...
oh hi there.
[Imagine: tumblr_m2qvzsPdP51qi23vmo1_r1_500.gif]
Stairway to heaven?
Gurrrrrrl, I ain't got no time for that, I'm taking the elevator.

Răspunsuri în acest subiect
Ally's drawings - de Allison - 19-05-2011, 01:51 AM
RE: Ally's drawings - de Mad Hatter - 20-05-2011, 03:41 PM
RE: Ally's drawings - de Ang. - 21-05-2011, 02:03 PM
RE: Ally's drawings - de Allison - 23-05-2011, 01:43 PM
RE: Ally's drawings - de Mad Hatter - 25-05-2011, 09:22 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)