23-05-2011, 10:40 AM
A fost asa de phuuuun. ^__^ M-am distrat enorm pe scena,desi nu vedeam nimic din cauza luminilor.
Despre cosplay:
Aici nu prea o sa comentez,totul e public si presimt ca vor fi urmari dramatice.Ei bine,putine grupe,costume ok...jurizarea..hmmm.Sa zicem ca a fost ciudat sa fie 2 echipe locul 1 si una singura pe 3.Locul 2 cam disparuse...
Despre concursul AMV:
N-aveau lame la automat.Zau asa,a fost un amv total emo cand era sa si adorm.Doar 2-3 AMV-uri mi-au placut cat de cat...cel cu ,,Ne place'',cel al lui Horia si cel de pe locul 9 cu Angel Beats.Ma asteptam sa fie ceva mai funny,parca si pe editori i-a afectat criza,zau asa. Habar nu am la ce sa ma astept la Nijikon.
Despre mancare:
Lol,wutt?Chipsuri si CocaCola.Bine ca nu s-au dat si seminte...
Despre aerisire:
Slava Domnului cui a avut ideea sa deschida geamurile in sala.
Despre oameni:
Au fost draguti,dar ma asteptam sa fie ceva mai veseli.
Despre merchandise:
Gosh.Ce preturi ... N-am apucat sa-mi iau cine stie ce.
Despre workshopuri si gaming:
Habar n-am.
Despre organizatori si voluntari:
La capitolul Cosplay,au fost foarte grijulii cu toate grupele,mai ales ca toti cei din grupa mea fiind minori au avut nevoie de mai multa atentie,si cum uneia dintre fete i s-a facut rau,s-au ocupat atent de ea.
Cei de la general se plimbau de colo-colo neincetat.
So...a fost o editie destul de ok,astept Nijikon-ul
Despre cosplay:
Aici nu prea o sa comentez,totul e public si presimt ca vor fi urmari dramatice.Ei bine,putine grupe,costume ok...jurizarea..hmmm.Sa zicem ca a fost ciudat sa fie 2 echipe locul 1 si una singura pe 3.Locul 2 cam disparuse...
Despre concursul AMV:
N-aveau lame la automat.Zau asa,a fost un amv total emo cand era sa si adorm.Doar 2-3 AMV-uri mi-au placut cat de cat...cel cu ,,Ne place'',cel al lui Horia si cel de pe locul 9 cu Angel Beats.Ma asteptam sa fie ceva mai funny,parca si pe editori i-a afectat criza,zau asa. Habar nu am la ce sa ma astept la Nijikon.
Despre mancare:
Lol,wutt?Chipsuri si CocaCola.Bine ca nu s-au dat si seminte...
Despre aerisire:
Slava Domnului cui a avut ideea sa deschida geamurile in sala.
Despre oameni:
Au fost draguti,dar ma asteptam sa fie ceva mai veseli.
Despre merchandise:
Gosh.Ce preturi ... N-am apucat sa-mi iau cine stie ce.
Despre workshopuri si gaming:
Habar n-am.
Despre organizatori si voluntari:
La capitolul Cosplay,au fost foarte grijulii cu toate grupele,mai ales ca toti cei din grupa mea fiind minori au avut nevoie de mai multa atentie,si cum uneia dintre fete i s-a facut rau,s-au ocupat atent de ea.
Cei de la general se plimbau de colo-colo neincetat.
So...a fost o editie destul de ok,astept Nijikon-ul