23-05-2011, 03:06 AM
Deci, m-am hotarat sa comentez si eu ficul pentru ca vad ca nu ai mai postat de ceva vreme si nu vreau sa ti-l inchida, mai ales ca e naruhina si eu adooor cuplul acesta:X
Faza cu visu ma dat gata. Un viiis, doar un vis, cred ca glumesti, defapt stiu ca nu glumesti :))
Ideea cu visu mi-a venit si mie, dar era mult prea siropoasa si nu-mi plac chestiile unse cu miere, cum ii mierea pe paine goala, fara unt, unde-i untuuu?!:go:
Deci se intelege ca ma bucur ca ficul are si unt in el :love: uuuunt!
Asa, nu te-ai grabit, avand in vedere ca nu era viata reala, fza cu "Era una care facea minuni" sau ceva de genu, m-a facut sa rad ca inca mi-o mai amintesc desi l-am citit mai demult, lucru care arata ca nu ai postat nextul :o3
Poate sa fie si Naruto cel real putin pervers, ar merge bine cu Hinata cea timida o//o
Am sa vorbesc cu Inspiratia sa vina pe la tine, ca sa aduci neextul.
Deci succes si sa ma anunti si pe mine cand coboara nextul din tren,:bye:
Faza cu visu ma dat gata. Un viiis, doar un vis, cred ca glumesti, defapt stiu ca nu glumesti :))
Ideea cu visu mi-a venit si mie, dar era mult prea siropoasa si nu-mi plac chestiile unse cu miere, cum ii mierea pe paine goala, fara unt, unde-i untuuu?!:go:
Deci se intelege ca ma bucur ca ficul are si unt in el :love: uuuunt!
Asa, nu te-ai grabit, avand in vedere ca nu era viata reala, fza cu "Era una care facea minuni" sau ceva de genu, m-a facut sa rad ca inca mi-o mai amintesc desi l-am citit mai demult, lucru care arata ca nu ai postat nextul :o3
Poate sa fie si Naruto cel real putin pervers, ar merge bine cu Hinata cea timida o//o
Am sa vorbesc cu Inspiratia sa vina pe la tine, ca sa aduci neextul.
Deci succes si sa ma anunti si pe mine cand coboara nextul din tren,:bye:
![[Imagine: KMS02-5.gif]](http://metanorn.net/wp-content/uploads/2010/04/KMS02-5.gif)
An alter-ego: Let your trouble fly like they have wings.
Me: Well,they actually have...
The alter-ego: What?
Me: It's just... they follow you anywhere XD