Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Overload with darkness [yaoi]

Hei>:D<. Am venit cu nextul. Multumesc pentru comentarii:-?
Claribel, fazele yaoi urmeaza sa apara>:). Deci am snite idei pe faza asta:>.
Asvi-chan~. Mon cheri. >:D<. You know i lăv ya, don't you? >:)

Training six:

Padurea era distrusa in profunzime pe o raza de aprozimativ un kilometru si jumatate, insa briza racoroasa ii dadea un sentiment mai placut. Se lasase seara, a doua de la incident. Umezeala obisnuita zonei era acum doar o amintire in mintea celor care au vizitat locul, putand fi considerata cu usurinta o fapta irealista. Totul era uscat de viata. Doar acea briza mai plutea prin aer cu o speranta fara sens.
Doua corpuri, bine ascunse printre copacii cazuti si uscati de arsita neobisnuita din timpul zilei se puteau distinge undeva langa marginea sudica a padurii. Naruto era intins pe pamant, cu bratele larg deschise si gura inchisa, din care se auzeau din cand in cand sunete murmurate, timp in care Sasuke statea ingenunchiat langa el, clipind des, gandindu-se ce ar fi de cuviinta sa faca.
-Naruto…
Murmura, in timp ce dadu la o parte doua suvite blonde si scurte, observand mai bine trasaturile blondului.
-Sasuke.
Brunetul tresari, retragandu-si mainile.
-Esti treaz.
Naruto si-a ridicat bratele in aer, incepand sa le miste dintr-o parte intr-alta. Sasuke clipi cu neintelegere.
-Idiotule, ce faci?
Naruto zambise, indreptandu-si mainile spre directia din care se auzise vocea lui Sasuke, incolatocindu-si-le in jurul trupului sau si tragandu-l spre el. Brunetul a fost prins cu garda jos, lasandu-si trupul sa se izbeasca de cel a lui Naruto.
-Naruto, iti jur ca te fac una cu pamantul daca nu…
-Traiesti…
Sasuke clipi, in mintea lui derulandu-se tot ce se intamplase de cand plecasera din oras si pana se trezise. Si-a inchis ochii, parca cu un inteles ascuns.
-Chiar traiesti.
Era adevarat. Traia. Si-a lasat capul sa alunece pe umarul blondului. Ii putea simti respiratia regulata si bataile inimii precum un clopot din urechile sale ce nu voia sa-si inceteze activitatea.
-Idiot. Te asteptai la altceva?
Naruto isi ridica mainile, de la pieptul brunetului ajungand in parul sau. Sasuke putea simti transpiratia blondului si mainile lipiciose cum se jucau in parul lui, insa pentru un motiv anume nu-l deranjau. Erau calde in acea racoare a noptii. Se intampla din cand in cand sa ii atinga si obrajii, iar Sasuke tresarea, neobisnuit fiind cu atingeri atat de blande din partea unei persoane.
Naruto se opri brusc, luand capul brunetului in mainile sale bronzate, obligandu-l pe Sasuke sa se uite la el.
-Am fost speriat pentru un moment. Credeam ca te-ai dus de tot de data asta.
Sasuke si-a dat ochii peste cap la afirmatia adusa. Avusese destul pe tema asta. A indepartat mainile blondului de pe fata lui, ridicandu-se in capul oaselor. Naruto il privi intrebator, parca neintelegand actiunile lui Sasuke.
-Duhnesti, facu o pauza, si esti si lipicios.
Obrajii creoli a lui Naruto prinsesera o tenta rosiatica.
-Imi pare rau. Insa eram sa fiu pulverizat in timp ce incercam sa-ti salveaza nenorocita de viata! Poti macar sa-mi multumesti!
-Nu ti-am cerut niciodata ajutorul.
-Asta e un motiv in plus sa-mi multumesti!
Sasuke ranji.
-In ce lume?
Naruto se apuca cu mainile de par, isterizat de discutie. Si-ar fi dorit sa nu-l fi salvat niciodata pe Sasuke, nu merita nici macar ca Naruto sa-si fi intors capul atunci cand a fost mutilat.
-Ma disperi!
Sasuke isi pastra ranjetul.
Totusi, trebuia sa-l protejeze pe Naruto. Expresia facial i se schimba brusc intr-una stoica si totusi indiferenta. Sa protejeze pe cineva. Nu era tocmai punctul forte a lui Sasuke. Stia sa omoare, tradeze, lupte, insa nu si protejeze. Iar daca acea persoana era si una ca Naruto, actiunea devenea si mai greu de facut decat la inceput. Blondul era acel gen de persoana careia ii place sa se bage in orice ii iesea in cale, fara sa cugete.
Sasuke ofta.
-Ne, Sasuke, te simti bine? se interesa Naruto, in timp ce se ridica si el in picioare.
-Hn.
Naruto zambise, luand rapsunsul lui ca pe un da.
-Deci, incotro?
Brunetul isi ridica capul. Luna era sus pe cer, parea ca seara abia se lasase. Avand in vedere ca mai mult de trei sferturi din padure a fost distrusa in urma impactului, era greu sa-ti dai seama in ce parte trebuia exact sa te indrepti pentru a ajunge in satul urmator, unde aveau sa se intalneasca cu Karin si restul. Trebuia ca Sasuke sa gaseasca o zona destul de inalta pentru a putea vedea cum sta situatia.
-Deci? intreba din nou Naruto, vazand ca tot ce primise era un Sasuke uganditor, uitandu-se pierdut la cer.
Sasuke isi musca unul dintre degetele de la mana dreapta, un siroi mic de sange incepand sa se scurga. Isi indrepta mainile spre pamant:
-Kuchiyose no Jutsu.
Si un vultur de aproximativ un metru latime si trei lungime aparuse in fata lor. Sasuke se urca pe el.
-Asteapta aici.
Naruto incepu sa se planga din nu stiu ce motiv, timp in care Sasuke se ridica in aer, din ce in ce mai sus. S-a oprit undeva la doua sute de metri de pamant, privind in jur.
Stia la ce sa se astepte, insa o urma mica de uimire tot s-a putut citi pe fata sa. Naruto putea fi cel mai idiot ninja, insa nici pe departe si cel mai slab. Padurea era, ei bine, complet distrusa, in mijloc putandu-se a se observa chiar si un crataer de vreo zece-douazeci de metri. Privind partea buna a lucrurilor, luminile satului unde trebuiau sa mearga se vedeau foarte clar. Erau undeva la trei kilometir de locul in care se aflau Naruto si Sasuke in acel moment.
Brunetul ofta, coborand. Adevarul era ca ar fi putut ajunge mult mai repede daca ar fi folosit invocarea, insa Sasuke nu avea chackra necesara pentru asa ceva, in special dupa ce si-a tinut sharinganul activat inca de cand a inceput sa mearga cu Naruto.
La sol a fost asteptat de plangerile lui Naruto legat de modul in care Sasuke face pe seful mereu. Sasuke il intrerupse:
-Trebuie sa mergem in jur de trei kilometri pana in sat.
Naruto tresari.
-Suna bine! zise, avand in minte restul calatoriei in care a avut impresia ca a mers mai mult decat in toata viata sa la un loc!
[Imagine: asdsadfu.jpg]
Sank you, Valkyrja *hug*

Răspunsuri în acest subiect
Overload with darkness [yaoi] - de Verrine - 20-03-2011, 04:55 PM
RE: Overload with darkness - de angel cat - 20-03-2011, 05:53 PM
RE: Overload with darkness - de Verrine - 27-03-2011, 10:56 PM
RE: Overload with darkness - de Verrine - 03-04-2011, 02:53 PM
RE: Overload with darkness - de Verrine - 20-04-2011, 12:35 PM
RE: Overload with darkness - de Verrine - 15-05-2011, 06:59 PM
RE: Overload with darkness - de Claribel - 16-05-2011, 09:19 PM
RE: Overload with darkness - de A'Svear - 16-05-2011, 09:59 PM
RE: Overload with darkness - de Verrine - 22-05-2011, 06:33 PM