22-05-2011, 05:26 PM
Ficul tau are ceva, ceva anume ce ma bune pe ganduri, asa de pe ganduri incat am uitat sa te salut :-? :))
Salutii
Dupa cum am zis, sunt foarte curioasa de next, ce idei mai trec prin capul tau?
Ai mister, dar care este ascuns de umor si romantism :X asa ma bucur ca ti-a venit ideea asta, o ador.
As fi comentat ieri dar ma enervat un coleg. Si colegul acela seamana cu Naruto, iar eu seman cu Hinata si fizic dar mai mult sufleteste amandoi. La hinata ii place de naruto, iar naruto nu stiu daca o place sii, cred ca te-ai prins de ce nu am comentat...:-" ( certal pe el nu pe mine:pls: )
Ficul tau seaman cu o carte ce merita savurata :chuu: ,iar eu o savurez cu ciocolata, iar combinatia e perfecta:X
Greseli, ca de obicei eu nu le vad :-"
Actiunea nu mi se pare grabita si descriere ai, diagol la fel dar nu-i sec
Pai nu prea mai am ce sa comentez, poate doar succes in continuare si anuntama, please!
P.S. Is prea multe emoticoane, daca da atunci sa-mi zici ca o sa modific.
Daca vrei sa certi pe cineva, atunci cristi (asa il cheama :-" ) e de certat ca aduce voia rea la oameni si nu pot comenta [eram pusa raaaau pe harta, nu vroiam sa te supar ;;)]
Cu emoticoanele, doar un mesaj si dispar toate daca vrei >:D<
Ja ne :*
Salutii
Dupa cum am zis, sunt foarte curioasa de next, ce idei mai trec prin capul tau?
Ai mister, dar care este ascuns de umor si romantism :X asa ma bucur ca ti-a venit ideea asta, o ador.
As fi comentat ieri dar ma enervat un coleg. Si colegul acela seamana cu Naruto, iar eu seman cu Hinata si fizic dar mai mult sufleteste amandoi. La hinata ii place de naruto, iar naruto nu stiu daca o place sii, cred ca te-ai prins de ce nu am comentat...:-" ( certal pe el nu pe mine:pls: )
Ficul tau seaman cu o carte ce merita savurata :chuu: ,iar eu o savurez cu ciocolata, iar combinatia e perfecta:X
Greseli, ca de obicei eu nu le vad :-"
Actiunea nu mi se pare grabita si descriere ai, diagol la fel dar nu-i sec
Pai nu prea mai am ce sa comentez, poate doar succes in continuare si anuntama, please!
P.S. Is prea multe emoticoane, daca da atunci sa-mi zici ca o sa modific.
Daca vrei sa certi pe cineva, atunci cristi (asa il cheama :-" ) e de certat ca aduce voia rea la oameni si nu pot comenta [eram pusa raaaau pe harta, nu vroiam sa te supar ;;)]
Cu emoticoanele, doar un mesaj si dispar toate daca vrei >:D<
Ja ne :*
An alter-ego: Let your trouble fly like they have wings.
Me: Well,they actually have...
The alter-ego: What?
Me: It's just... they follow you anywhere XD