Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Black Cat] Black Cat

Inca ma intreb care a fost cauza principala a vizionarii anime-ului asta. Ciudat, nu pare sa imi treca nimic prin minte; numele? Nu cred ca sunt atat de superficiala, dar in fine. Mi-a placut si nu mi-a placut. Ca orice chestie isi are atuurile si minusurile lui.
Puncte forte,pucte forte. Pai am ramas socata de modul brutal in care a inceput anime-ul. Am zis "asta da intrare in scena". Trebuie sa recunosc ca inceputul a fost in forta, m-a impresionat, ma asteptam totusi sa se imbunatateasca pe parcurs nu sa se inrautateasca. Am fost si inca sunt marcata de prima replica a lui Train I came to deliver bad luck, genial ce sa mai. Pacatul capital fiind acela ca bad ass-ul din el s-a topit in doua episoade, aparent Saya a reusti sa il domesticeasca in totalitate. Cel mai mare minus al seriei. You can't go from bad ass to lame ass in just a couple of episodes.
Dupa infragerea aparentului rau, Creed, credeam ca o sa fie episoade de umplutura, fara absolut nimic palpitant in ele, dar aparent m-am inselat. Sfarsitul ca si inceputul a fost fenomenal de in forta, doar ca a fost grabit, mult prea grabit. Partea de final, cea mai captivanta a tinut cel mai putin.
Ca sound, totul a fost ales foarte foarte bine, n-am nici un mic comentariu de adaugat la capitolul asta.
La personaje insa as avea.Desi capteaza atentia si au o oarecare tenta de enigmatic, au fost dezvoltate foarte putin din punct de vedere al caracteristicilor morale. Al ceea ce le definea. Au fost de un secism sesizabil.Dar totusi, incerc sa imi induc ca se vroiau a fi de fapt misterioase.
Eh, per total, a fost relativ okay. E vizionabil, e ca un desert dulce-amarui.
Strangers have the best candies
[Imagine: 9B19F2F8D024899728F06BF94F09CF3B.gif]
Out of my mind...back in 5 minutes.

Răspunsuri în acest subiect
Black Cat - de anne_demonangel - 06-08-2007, 11:43 PM
RE: Black Cat - de Heratcher.21q - 23-11-2008, 11:14 AM
RE: Black Cat - de misaki - 01-12-2008, 07:14 PM
RE: Black Cat - de ♣ TheBlackCat ♠ - 26-06-2010, 03:54 PM
RE: Black Cat - de Chlo - 21-05-2011, 11:50 PM
RE: Black Cat - de CyBeR - 31-07-2012, 12:56 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)