Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Yo! ٩(͡๏̯͡๏)۶

GOD. Ştii că nu mă pot abţine să mai dau un reply, right? I'll just pop in one more time cuz hell I can't help myself! Ştii, mai rămâne să fii şi tu berbec ( ca zodie ) şi am fi suflete pereche. Stai, well, I'm a lil bit exaggerating but you know what I mean. 21

În orice caz, să mă bag iar în categoria filmelor şi să urlu cât pot de tare că Johnny Depp este şi actorul meu preferat... cam de când m-am născut, indeed. E genial şi cu asta am spus totul. Pe mine m-a cucerit cu Jack Sparrow, recunosc, dar aş minţi dacă nu aş spune că m-a cucerit şi mai mult şi m-a cucerit pe viaţă de data aceasta, exact cu Edward Scissor-hands. Dude! Nu ştiu dacă mi-ar plăcea filmul fără el, sincer, dar nu asta este important pentru că atunci când sunt întrebată ce ţi-a plăcut la filmul ăsta, primul lucru pe care îl spun este: JOHNNY DEPP. So, yeah!
Angelina Jolie nu-ţi place? Uah, nici mie * laughs* adică, să îţi spun teoria mea: îmi place corpul ei, come on, arată bine, dar faţa ei este total nepotrivită şi prea mare în comparaţie cu corpul, asta doar aşa o critică asupra aspectului ei, însă aceste lucruri nu m-ar opri să o plac în calitate de actriţă, dacă nu mi s-ar părea că joacă prea fals; nu pot spune că am ceva, neapărat, împotriva acesteia, mai mult îmi este indiferentă, dar dacă aş fi întrebată dacă îmi place ca actriţă, aş spune NU, total. I don't like her lol.
Charlize Theron nu-ţi place? Un pic de Keanu Reeves, maybe? Al Pacino? :3 * întind coarda? nu mă pooot abţiiiiiine :3*

Eşti cu mult deasupra mea în ceea ce priveşte şi cărţile şi filmele şi cultura generală, probably şi m-ai dat total peste cap cu toate titlurile menţionate mai sus. O parte din filme, nu le-am văzut - spre marea mea ruşine, sunt atâtea de văzut că nu ştii la care să te opreşti ( oh şi nu mă omor chiar atât de tare cu animaţiile, deşi am momente când nu am chef să văd decât animaţii * blush * ) - anyway! ca să nu o lungesc atât de tare, voiam să spun că 10 things I hate about you este filmul meu preferat from all times. L-am adorat din toate punctele de vedere şi nici nu mai ştiu de câte ori l-am văzut; sincer, nu mă pot sătura de el... sau de Heath Ledger * droll* cuz he's so sweet in this movie ( ador când începe să cânte can't take my eyes off of you, am revăzut scena aia de n ori şi, citând! : am făcut condens, toată m-am udat * laughs* well, he's absolutely... găseşte tu un cuvânt (? ) * laughs* ) - anyway, filmul ăla m-a atins la inimă.
Apoi, Dorian Gray! glumeşti, e unul dintre favoritele mele * smiles * - ăl' din 2009 pentru că pe acela l-am văzut şi l-am savurat din toate punctele de vedere. În ceea ce priveşte cartea, aceleaşi sentimente le am şi eu ( să ştii că încep să nu mă mai mir ).
Oh şi apoi mai este şi Naşul... nu puteai să exprimi mai bine ce am simţit eu când a murit Sonny, deşi m-a încântat cartea până la final căci aveam o admiraţie nespusă şi un fel de pasiune bolnavă şi pentru Michael * droll * aşa că m-a dus cartea bine până la final, deşi finalul nu mi s-a părut splendid, e una din cărţile mele preferate. Sonny a fost personajul meu preferat, fără îndoială şi citatul ăla parcă l-ai fi luat din capul meu ( and I'm very serious ) - multă vreme l-am ţinut pe la semnătură peste tot pentru că l-am adorat şi e, total, unul dintre citatele mele favorite. I'll make you an offer you can't refuse

Cărţile care au fost scrise original în engleză, sunt mai bine citite în această limbă - sunt total de acord, deşi nu le citesc mereu în engleză, căci nu le prind aşa şi... repet, nu am citit chiar atât de multe cărţi * blush* anyway, dacă am de ales între a lectura o carte în engleză în comparaţie cu una în română, fiind aceasta scrisă original în lb. engleză, e clar ce aş alege pentru că multe lucruri, detalii importante, se pierd prin traducere şi ca să fim sinceri, duude! unele traduceri sunt de tot râsul. Îmi amintesc că citeam nu-mai-ştiu-ce-carte şi era un pasaj unde a tradus ceva de genu: Era o tăcere. - just like that. WTF. probabil în engleză era ceva de genul: There was a silence - or who knows, care in English goes well, dar în română? Frate, I was shocked in an incredibly bad way.

Mi se pare genial că studiezi în engleză. Way to go. Eu voiam să merg undeva pe la Limbi Străine, cu engleză şi încă ceva, deşi m-am răzgândit now ( well, I'm 18 and I'm just in the 3rd year of highschool, I still got one more year to go ) - aşa că s-ar zice că-mi place mult limba asta, am avut ceva pentru ea de când mă ştiu - end of story.

Şi să-ţi zic ceva... Crimă şi pedeapsă m-a făcut să-l iubesc pe Dostoievski - cartea asta stă tare mândră la mine în bibliotecă într-un loc de onoare, căci mi-a plăcut la nebunie.

Ăh, iar am vorbit prea mult şi nu am spus decât aiureli, but i couldn't help myself. It's very nice to meet you ^^
Şi ca să nu fiu total off, o să îţi mai pun o întrebare şi promit - sau cel puţin încerc - să termin
What about Hemingway and Erich Maria Remarque... and, why not, Camil Petrescu?
Oh, şit, ştii că îmi vin în minte 100000000 de întrebări despre subiecte random, dar mă abţin.

I'll keep quiet!

Răspunsuri în acest subiect
Yo! ٩(͡๏̯͡๏)۶ - de Chlo - 18-05-2011, 10:04 PM
RE: Yo! ٩(͡๏̯͡๏)۶ - de Teh - 20-05-2011, 02:40 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)