20-05-2011, 10:14 AM
Hei there, bine ai venit pe forum
Iti urez sedere placuta, sa iti faci multi prieteni si sa te distrezi. Cu siguranta va fi usor, deoarece toata lumea se acomodeaza repede :]] Eu sunt Diana, dar pe aici mi se spune Beki, incantata de cunostinta :] Se pare ca ne asemanam in multe privinte xD
Si eu am urmarit Vampire Knight, care este sau care sunt personajele tale preferate? Eu il ador pe Johnny Deep, ce filme cu el ai vizionat? Pe langa asta...ce zodie esti? Si la ce profil de liceu esti?
Cam atat...nu prea am alte idei. Inca o data bine ai venit si sper sa ramai mult timp pe aici xD. Bafta la ficuri :]]

Si eu am urmarit Vampire Knight, care este sau care sunt personajele tale preferate? Eu il ador pe Johnny Deep, ce filme cu el ai vizionat? Pe langa asta...ce zodie esti? Si la ce profil de liceu esti?
Cam atat...nu prea am alte idei. Inca o data bine ai venit si sper sa ramai mult timp pe aici xD. Bafta la ficuri :]]
![[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]](http://i876.photobucket.com/albums/ab330/papitzoithembel/tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif)
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !