19-05-2011, 08:40 PM
Eu sunt a 8-a, mai am puţin şi termin. Am medii relativ bune [ între 9.91 şi 9.93 în 5-7 şi anul ăsta foarte probabil 9.97 ], iar la testarea natională sper să puşc un 8 la mate şi un 9 la română dacă nu se poate mai mult. Ideea e că oraşul în care locuiesc e foarte mic şi există un singur liceu, iar eu n-am nici cea mai vagă idee unde mi-ar fi locul. Aş fi vrut să dau la profil economic dar liceul ăsta nu are aşa ceva, iar părinţii nici în ruptul capului nu vor să mă lase la Alexandria/Bucureşti, la economic. Îmi rămâne să aleg între mate-info, filo şi SS. Filo nu mă încântă, nu prea e de viitor, plus că nu mă atrage româna, nu le am cu creaţia n stuff; SS-ul ar fi o idee, dar n-aş vrea să dau la Drept, nu mă văd avocat, iar mate-info ar fi destul de nais, chiar dacă nu sunt asă într-ale matematicii, cred că m-aş descurca. Problema e că mi-au băgat în cap nişte colegi că s-ar face nu ştiu câte ore de mate pe săptămână, iar pe internet am citit că s-ar face câte patru şi la intensiv info şi la intensiv engleză. Aş vrea să posteze cineva un orar de mate-info intensiv engleză clasa a IX-a [ de preferabil şi-a X-a ], ca să nu stau ca măgaru'n pantă.
Mulţumesc anticipat. ^^
Mulţumesc anticipat. ^^