19-05-2011, 08:32 PM
N-am nimic cu genul acesta de persoane. Prietena mea, nu cea mai bună, este bisexuală. Aşa şi ? E o tâmpenie să judeci oamenii pentru simplul fapt că le place altcineva, sau persoana de acelaşi sex. Lol. Nu spun că într-un timp, acum trei-patru luni de fapt, credeam că sunt bi. Dar well, mi-am dat destul de repede seama că nu-i aşa când am văzut o superbitate [ tip ] alergând prin parc. *laughs*
Eniuei.
Nici cu băieţii care sunt gay n-am vreo problemă. Sinceră să fiu, câţiva dintre ei arată bine. Uneori asta-i problema cea mai mare pentru noi, fetele. :]] Şi am câţiva la şcoală, de-a noua sau a zecea care sunt gay şi sunt premianţi. =P Merg la olimpiade şi toate cele. Erm, sunt şi frumoşi şi chiar de treabă. Aşa că, să etichetezi o persoană, sau s-o jigneşti, e o mare prostie. Aşa dovedeşti că n-ai mai mult creier decât alţii. =P
Ehm, that's my opinion.
XoXo, Mad Hatter.
Eniuei.
Nici cu băieţii care sunt gay n-am vreo problemă. Sinceră să fiu, câţiva dintre ei arată bine. Uneori asta-i problema cea mai mare pentru noi, fetele. :]] Şi am câţiva la şcoală, de-a noua sau a zecea care sunt gay şi sunt premianţi. =P Merg la olimpiade şi toate cele. Erm, sunt şi frumoşi şi chiar de treabă. Aşa că, să etichetezi o persoană, sau s-o jigneşti, e o mare prostie. Aşa dovedeşti că n-ai mai mult creier decât alţii. =P
Ehm, that's my opinion.
XoXo, Mad Hatter.
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.