Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Yo! ٩(͡๏̯͡๏)۶

Kya! what a warm welcoming ...Hugs back...lots.

*Iti place ciocolata?
E punctul meu slab, daca vrei sa ma ademenesti-cu ciocolata va functiona sigur.

*Ce muzica asculti?
Cam orice, bine mint. Chestii derivate ale rock-ului, you know. Si ca un fel de demo al formatiilor --> Thousand Foor Krutch, Lifehouse, The Red Jumpsuit Apparatus, Daughtry, Disturbed, KoRn, Trapt, 3 DD...

*Ce te-a impresionat la animeul "Jigoku Shoujo"?
In mare parte tot, insa cel mai mult ideea si coloana sonora. Binteinteles ca sunt un super fan al lui Yasuharu Takanashi si Hiromi Mizutani. Cred ca stropul de originalitate al anime-ului a avut un super impact asupra mea, avand in vedere ca o perioada lunga dupa aceea nu am putut viziona nimic- pentru ca nu se ridica la nivelul asteptarilor.

*Ce zici de Gn'R?
They increase my appetite for destruction, cred ca asta spune totul.

*Iti place sa fotografiezi?
Atata timp cat nu eu sunt obiectivul DA. Damn "like" is the understatement of the year. Iubesc fotografia.

*Vrei sa fim prietene?
Asta e cea mai simpatica, intr-un mod destul de ciudatel intrebare care mi-a fost adresata. Dar bineinteles.
Eh mersi inca o data pentru welcoming.

Ah si later edit, multumesc RinMi♫♪. Hugs si tie

1 Episodul preferat din animeul mentionat mai sus?
Ultimul. Toate, nu stiu.Dar cred ca ultimul a avut un impact semnificativ asupra mea. Finalul a fost absolut briliant. I flooded the room.

2 Ne spui cati ani ai daca te rog frumos?
Foarte multi, atat de multi incat sunt smochinita. Sunt undeva unde se schimba prefixul *looks down embarrassed*

3 Care a fost cel mai malefic lucru la care te-ai gandit vreodata (intrebare nelipsita)?
Ai fi surprinsa crede-ma. Nu stiu care a fost cel mai cel, insa ultimul a fost destul de rautacios. Ma gandeam, asa, dintr-o eraore fatala ca, daca ar fi ca my roomie sa cada sa dea cu capul de masa si sa sangereze to death, m-as pune linistita sa dorm, gandindu-ma "ce bine, in sfarsit liniste si pace!" E oribil nu?

4 Culoarea preferata?
Sunt o persoana obsedata de culori, a ma pune sa imi aleg o culoare, e echivalentul de a ma pune sa aleg intre unul din cele mai importante organe interne. Nu am una, toate imi plac, depinde doar de domeniile in care sunt utilizate.

5 Ai vreo obsesie?
Nu cred. Sunt prea nepasatoare ca sa am una. Hah! later edit! I actually do, and it has a name -->Ezio Auditore da Firenze

6 Accepti prietenia mea?
Aww that's so sweet. Bineinteles. Ar fi brutal din partea mea sa spun nu unei asemenea oferte. [As fi fost totusi uimita daca ai fi adoptat o atitudine gen Marlon Brando in The Godfather spunandu-mi "I'll make you an offer you can't refuse!"
Strangers have the best candies
[Imagine: 9B19F2F8D024899728F06BF94F09CF3B.gif]
Out of my mind...back in 5 minutes.

Răspunsuri în acest subiect
Yo! ٩(͡๏̯͡๏)۶ - de Chlo - 18-05-2011, 10:04 PM
RE: Yo! ٩(͡๏̯͡๏)۶ - de Chlo - 18-05-2011, 10:33 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)