17-05-2011, 10:54 PM
Profa de chimie : Vă fac şi eu o farsă de întâi aprilie. Azi nu scriem. * începe dictarea *
Profa de religie :
~ Dragii mei, dumneavoastră să nu spuneti, ca stimabila dumneavoastră colegă ( referindu`se la mine ), că povestea era despre Satana şi alegerea demonilor sai.
~ Am şi eu o problemă fizică, nu prea vreau să vă spun. Bine, bine nu mai insistati, sunt însarcinată.
Profa de fizică : Vin eu la petrecerea voastră, să vad fetele cum se aranjează şi baietii cum îşi scoală... parul. Ce vă mai place vorbitul cu dublu sens.
Elev : Doamna, ce sunteti aşa botoasă ?
Profa de germană : Hai, să luam nişte exemple uzuale. Du`te la dracu'. Duceti`vă la dracu'. Duceti`vă dumneavoastră la dracu'.
Elev 1 : * spune corect * Nu v`ati suparat că v`am înjurat ?
Profa : Nu, nicio problemă.
Elev 2 : Atunci luati`vă geanta şi catalogul şi duceti`vă la dracu'.
Profa de religie :
~ Dragii mei, dumneavoastră să nu spuneti, ca stimabila dumneavoastră colegă ( referindu`se la mine ), că povestea era despre Satana şi alegerea demonilor sai.
~ Am şi eu o problemă fizică, nu prea vreau să vă spun. Bine, bine nu mai insistati, sunt însarcinată.
Profa de fizică : Vin eu la petrecerea voastră, să vad fetele cum se aranjează şi baietii cum îşi scoală... parul. Ce vă mai place vorbitul cu dublu sens.
Elev : Doamna, ce sunteti aşa botoasă ?
Profa de germană : Hai, să luam nişte exemple uzuale. Du`te la dracu'. Duceti`vă la dracu'. Duceti`vă dumneavoastră la dracu'.
Elev 1 : * spune corect * Nu v`ati suparat că v`am înjurat ?
Profa : Nu, nicio problemă.
Elev 2 : Atunci luati`vă geanta şi catalogul şi duceti`vă la dracu'.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.
iata
portile luminii.