15-05-2011, 11:24 PM
Very, very, very short T^T
Vor urma capitole scurte o perioada de timp x.x
Wha-wha-wha-whattt?!!!! Ma torturezi psihic, ah? Bineeee...bineeee. >:P Ce e bine? /:) :]]
Anyway unde eram? Oh! Da, very, very, very shooooort >:P
Sincer! Mi-e mila de bunicul sau, eu urasc 1. Copii mici si 2. Batranii, insa o sa fac o exceptie, sper ca totul sa fie bine si urmatorul capitol sa fie macar cu doua pagini mai lung :]]
Glumeam, cu doua randuri? ;;)
Crezi... ca ai putea, putin, nu mult, adica ma gandeam ca daca va aprea si viitorul sau iubit sau ma rog ceva de acest gen va fi mai palpitant :-?
Nu stiu sa fie un coleg nou la el in clasa? Sau....un verisor de-al lui pe care nu-l cunoaste? Sau...nu, nu un prieten de familie ce a venit in vizita la ei, sau... sau fratele sau de care nu stia nimic :-?
[Nu ma lua in seama, stiu am ideei groaznice]
Okei, succes dear >;d<
Vor urma capitole scurte o perioada de timp x.x
Wha-wha-wha-whattt?!!!! Ma torturezi psihic, ah? Bineeee...bineeee. >:P Ce e bine? /:) :]]
Anyway unde eram? Oh! Da, very, very, very shooooort >:P
Sincer! Mi-e mila de bunicul sau, eu urasc 1. Copii mici si 2. Batranii, insa o sa fac o exceptie, sper ca totul sa fie bine si urmatorul capitol sa fie macar cu doua pagini mai lung :]]
Glumeam, cu doua randuri? ;;)
Crezi... ca ai putea, putin, nu mult, adica ma gandeam ca daca va aprea si viitorul sau iubit sau ma rog ceva de acest gen va fi mai palpitant :-?
Nu stiu sa fie un coleg nou la el in clasa? Sau....un verisor de-al lui pe care nu-l cunoaste? Sau...nu, nu un prieten de familie ce a venit in vizita la ei, sau... sau fratele sau de care nu stia nimic :-?
[Nu ma lua in seama, stiu am ideei groaznice]
Okei, succes dear >;d<
[center]
[/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]
![[Imagine: BIG+BANG.png]](http://3.bp.blogspot.com/-3oDh47ule6s/TejakwaTnnI/AAAAAAAAACQ/OxdUioY_5RU/s1600/BIG+BANG.png)
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]