Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kisaeng

o mica absenta..am revenit..scuze.am sa incerc sa fiu mai punctuala avand in vedere ca am terminat cu tezele [aproape, mai am la bio, dar nu-i bai] asa v-am adus next. Sper sa va placa, scuze de dialog, dar l-am vazut neceras. Lectura placuta.

Cap XI
Adevarul partea a II-a

HINATA:

Privesc cerul instelat, iar mintea imi zboara la prietena mea. Am avut o discutie foarte aprinsa, ce a rupt lantul dintre noi doua, exact ca un cutit ce a taiat o funie. Credeam ca vom trece peste tot impreuna, ca ne vom ajuta si vom ramane unite indiferent de situatie, nu ne vom ascunde nimic. Vom trece si prin foc si prin apa, ca unde-s doi puterea creste.
Insa, ea a uitat de toate aceste promisiuni. Acum cred ca sunt promisiuni facute in vant. Ca pentru ea nu a contat nimic.
Am trecut impreuna peste orice si ne cunoaste foarte bine. Mereu i-am fost alaturi, dar acum..acum ne-am despartit. Simt ca aceasta ruptura e definitiva, desi nu vreau, vreau sa-i mai vad inca odata acel zambet dulce, dar nu se mai poate, stiu prea bine.
Din ziua aia nenorocita, care a marcato pe viata. Acel tanar, viitor rege al Goguryeo, Sasuke Uchiha, frumos, toate fetele ii erau la picioare, insa una...una nu i-a cazut din prima in plasa. Una care e deosebita, speciala, unica, sungura floare ce la iubit cu adevarat si ia daruit un copil, chiar daca el nu a vrut sa auda.
Ma intreb ce mai face, dar Tenten, ea ce mai face. Nu am mai tinut legatura, au trecut foarte multi ani, nici macar nu stiu daca mai e vie sau daca s-a maritat. Cine stie? Decat Dumnezeu.

Ceea ce e ciudat e faptul ca Sakura nu e in camera ei, adica stiu ca se mai plimba, dar deja e exagerat. E aproape miezul noptii si ea nu e in camera ei. Am o vaga banuiala, dar as putea sa ma insel, sper sa nu faca ce banuiesc eu. Daca da, atunci nu stie in ce pericol se baga. Noaptea e cel mai probabil sa fii rapita, omorata, violata. Stiu ca ocupa locul trei ca spadasina, dar totusi... Sakura ai grija...

SAKURA:

Inca stau si ma uit la intrarea in pestera. Ceva imi spune sa intru, insa cealalta parte imi spune sa plec, sa ma duc la palat. Cantecul greierilor sparge aceasta liniste din jurul meu, cate un urlet de lup se mai face auzit de iti da fiori. Luna sta si ea pe bolta cereasca alaturi de ficele sale, parca se gandeste si ea.
Trebuie sa o fac, am ajuns pana aici, nu pot da inapoi. Cu pasi marunti intru si sunt intampinata de un peisaj minunat. Un lac in care se oglindeste luna ce patrunde prin crapatura tavanului. Langa se afla petale de flori ce nu s-au ofilit, exact ca dragostea dintre noi, nu va muri nicioadata. Nici moartea nu ne poate desparti.
Mai incolo se afla o lenjerie alba din satin, cred ca a vrut ca ma aiba in acest loc minunat. A vrut sa sarbatorim aici. Pe lenjerie se afla o mica cutie, ma aplec si o deschid iar acolo se afla un minunat pandantiv cu o stea neagra. Observ ca langa perna se afla un trandafir negru si o scrisoare. Deschid mica scrisoare, pagina alba este acoperita de un scris citet si elegant, iar parfumul de trandafir persista in continuare.

“ Draga mea sotie, iubirea mea,
Stiam foarte bine ca vei veni in acest loc. Totul a fost pregatit de mine, doream sa venim aici si sa petrecem o noapte impreuna, sa sarbatorim, sa fii a mea in acest colt de paradis. Insa stiu prea bine cu cine ma voi lupta si deasemenea stiu ca toti iti vor ascunde adevarul, doar ca tu sa nu cauti razbunare, dar nu meriti sa fii mintita, nu are rost. Insa te rog eu, promite-mi ca nu te vei baga in gura leului... ca vei muri si nu vreau. Vreau ca tu sa conduci statul Silla, stiu ca ramane pe maini bune si de fier. Acum iti voi spune adevarul: razboiul acesta nu e usor, nu e o simpla disputa.
Iubirea mea, acest razboi va decide totul, va hotara destinul meu si al tau, al tuturor.
Ma voi lupta cu o parte din Imperiul Chinezesc. Ei se refac si ca sa nu ii lasam vom incepe o lupta, vom incerca sa ii oprim, am presimtirea ca voi veni pe scut acasa, dar asta e. Tin sa te anunt sa statul Goguryeo ni se alatura si el, adica Sasuke Uchiha va lupta si el alaturi de mine.
Mica mea rozalie iarta-ma ca nu ti-am spus, dar nu doream sa te fac sa suferi mai mult, aveam nevoie de concentrare. Stii cat de mult te iubesc si te voi iubi indiferent de situatie si pe tine si pe Sachiko, care te rog sa-i dai lantisorul din a doua cutie. Acel pandantiv al tau e doar o simpla amintire, dar se spune ca poarta noroc si...
Te iubesc ingerul meu.
Cu cea mai mare dragoste,
sotul tau Pein”

Simteam ca totul sa prabusit, ceea ce am construit pana acum sa darmat. Lacrimile au inceput sa-si faca loc pe fata mea. Suspinele veneau una cate una, am cazut in genunchi in timp ce picaturile de ploaie nu incetau sa iasa din sufletul meu. Am jurat ca nu am sa mai plang, dar cum, cum daca sotul meu a murit intr-o batalie crancena. A fost un adevarat erou, a murit pe campul de lupta. Daca stiam, nu-l lasam.
Iubire, si eu te iubesc, nimic nu s-a schimbat. Au ramas aceleasi sentimente puternice ce ai resit sa mi le castigi cu blandetea ta, bunatatea. Tu ai fost raza mea de lumina ce ma scos din acea grota in care am cazut.
Sasuke, tu..tu te-ai luptat alaturi de sotul meu. Nu puteai sa il salvezi? Macar asa din respect, dar ce spun, el nici nu stia ca eu sunt sotia lui. Oftez usor si imi sterg lacrimile. Iau si cea de-a doua cutie, o deschid si privesc minunatul lantisor din argint, medalionul in forma de scoica avea in interiorul ei un trandafir roz. Pein mereu ai stiu ce ne place.

Imi sterg lacrimile dupa care ma ridic cu cadourile in mana. Am de gand sa te razbun, iarta-ma, dar nu pot, trebuie sa ma intelegi. Am nevoie, acum sufletul meu cere doar sange, am aceasta dorinta nebuna de ai vedea la picioarele mele pe toti. Vreau sa-i vad tarandu-se, cerand mila. Jur, in acest loc cu luna martora...jur ca imi voi apara poporul si voi distruge Imperiul Chinez.

Intru in palat ca furtuna si ma duc direct in apartamentul lui Gae, vreau niste explicatii. Simt ca el stie de tot si de asta are probleme. Trantesc usa camerei de am cutremurat si peretii palatului, iar Gae a aterizat jos. Se uita buimac la mine, in timp ce figura mea nu exprima decat nervi si dorinta de dreptate si sange.
- Sakura, ce-ai patit? Ataca cineva?
- Gae, vreau adevarul. Acum! Si nu incerca sa ma minti, ca nu va tine. – se uita la mine cu semne de intrebare, desi stiu prea bine ca dupa acea masca stie foarte bine la ce ma refer- Nu fa fata aia de nestiutor. Bine, iti spun. Vorbesc despre refacerea Imperiului Chinez, cel mai mare dusman al nostru. Zimi stiai? De asta ai tu probleme? –incearca sa-mi evite privirea. Ma apropii de el, cu fiecar pas facut furia mea crestea si mai mult- RASPUNDE-MI! NU STA CA IDIOTUL SI TE UITA LA MINE! –nimic.

Pun mana pe sabia ce se afla la brau, o scot si o indrept spre gatul sau. Se uita la in ochii mei uimit de ceea ce fac, in acel moment mana lui incerc sa fereasca lama, dar il lovesc puternic cu piciorul in burta. M-am lasat condusa de furie, acum tot ce fac e doar la impuls, nu gandesc si nu-mi pasa. Vad cum isi ia sabia de pe masa maronie. Il atac din nou, dar imi pareaza lovitura. Fac pasi inainte si inapoi, de zici ca dansam vals, in timp ce sabiile noastre scot scantei. Intr-un moment de neatentie il lovesc puternic, se da inapoi cativa pasi.
Stiu ca e mai bun ca mine in manuirea sabiilor, in fond e pe locul doi, dar acum nu-mi pasa. Acum eu sunt cea mai puternica, cea care il va dobora.
Continuam asa, incep sa tip la el cum ca de ce mi-a ascuns tot, de ce nu mi-a spus. Incearca sa ma calmeze, sa ma faca sa las sabia jos, dar tot ce face e sa-mi accentueze furia.

Totul in camera e devastat, de zici ca a trecut un uragan. Fierb de nervi, am explodat, exact ca un vulcan ce tocmai a erupt. Aud un tipat, iar ochii mi se indreapta spre usa. Acolo o vad pe Hinata, impreuna cu Sachiko, Deidara si pe Shou, fiul brunetei. Mare greseala am facut, Gae a avut ocazia perfecta sa ma imobilizeze. Mainile imi erau la spate, nu puteam sa fac nimic.
-Da-mi drumul!
- Nu pana nu te calmezi. Inceteaza, daca tot vrei atat sange hai omoara-ma.
Mi-a lasat mainile libere, din nou mi-am dus sabia spre gatul sau. El ma privea superior, fara nici macar o frica. Stiam ce face si reusea, nu puteam sa o fac. Mereu ma invins la chestia asta.
Mi-am lasat mana sa cada liber pe langa corp, iar sabia cadea parca cu pasul melcului pana ce s-a auzit acel sunet ca un tipat de ajutor semn ca a atins podeaua.
- De ce?
Siroaie de lacrimi incep sa iasa din ochi mei. Plang, plang din nou, iar acum in fata tuturor. Vor crede ca sunt slaba, ca sunt un copil mic ce nu stie sa se apere, dar se inseala. Acea fata a murit acum multi ani.
- Sakura... –vocea melodioasa a Hinatei ma aduce cu picioarele pe pamant. Ma uit in jurul meu si acum imi dau seama de ce am facut. Puteam sa-mi ucid un vechi prieten, doar petru ce? Pentru a-mi calma eu sangele infierbantat.- Sakura...ce..ce ai aflat? Ce ai patit? – o cunosteam, ii era frica sa imi vorbeasca. Nu de la cearta noastra, ci de la starea in care eram si la ceea ce a vazut. Nici nu ma mir.
- Gae, imi pare rau, doar ca..cand am aflat ca cel mai mare dusman al nostru se reface am simtit ca am luat foc. De la inceput aveam o banuiala ca ma minti, iar totul a inceput sa devina si mai clar. Mi-am dat seama ca si batranii consiliului imi ascund ceva, am incercat sa caut raspunsuri. Iarta-ma. Sachiko, asta e de la tatal tau, ti-a lasat-o tie inainte ca el sa moara. –fata ea cutia si priveste uimita continutul ei.-
- Sakura, eu ar trebui sa-mi cer iertare. Credeam ca daca ai sa ma ajuti totul va fi bine si nu avea rost sa te ingrijorez. Nu-i nimic, ma bucur ca te-ai calmat. Sa stii ca da. Consiliu batranilor stie de imperiu, nu ti-au spus pentru ca banuiau ca asa ai sa reactionezi, dar s-au inselat amarnic. Acum Imperiu Chinez e si mai puternic ca inainte. Ne va fi greu.

Nu..nu ii las sa ne distruga. Ii voi invinge, pe toti. Voi taia radacina dusmanului, nu va ramane decat scrum in urma mea. Pe unde voi trece totul va fi devastat de furia mea, dorinta de razbunare si dreptate, dorinta de a-mi apara poporul, familia. Sper, cred, stiu ca pot. Alaturi de Gae totul va fi bine, stiu asta. Jur, ca ii voi distruge.
- Gae, lasa scuzele. Vom invoca o reuniune imediat, vreau sa discut problema in fata consiliului si sa luam o decizie. Vei fi cu mine?
- Sakura, mereu sunt cu tine, dar consiliu are deja o solutie sa zic asa, dar nu stiu ce e. Deasemenea la reuniune trebuie, neaparat, sa vina si Sasuke Uchiha, cel mai puternic spadasin si regele statului Goguryeo.

pandantivul Sakurei
lantul lui Sachiko
[Imagine: h8v.gif]

Răspunsuri în acest subiect
Kisaeng - de Sho-Yo - 19-02-2011, 09:45 PM
RE: Kisaeng - de Kazuki - 20-02-2011, 09:56 AM
RE: Kisaeng - de Sho-Yo - 20-02-2011, 09:59 AM
RE: Kisaeng - de Sho-Yo - 21-02-2011, 10:30 AM
RE: Kisaeng - de Sho-Yo - 27-02-2011, 11:27 AM
RE: Kisaeng - de Flash - 06-03-2011, 12:45 AM
RE: Kisaeng - de Sho-Yo - 13-03-2011, 07:53 PM
RE: Kisaeng - de Miranda. - 15-03-2011, 09:22 PM