15-05-2011, 10:29 AM
Well, zicand acestea, chiar a inchis.. Firstly, este imposibil sa nu comentez noua ta idee care il include si pe Ray. Eu, una, nu am nimic impotriva, ba chiar imi surade ideea unor altor personaje. Si acum chiar m-ai facut curioasa in legatura cu noul tip ce-i va fi pereche lui Rayland. <33 Crede-ma, nici nu stiu la ce sa ma astept, dar tinand cont ca vei scrie si o parte a doua la acest fic, sunt mai mult decat incantata. I`m very, very, very, very happy !@!! * love for this fic` *
So, Jesse disappeared ... * crying * . Vezi sa nu cumva sa-i faci vreun rau, eu stiu .. ? Cum ar fi tocmai acum la final sa se intalneasca cu un obsedat sexual si eu-mai-stiu-ce. Nu e vorba de asta, tu chiar ai idei, deci e oficial, astept urmatorul capitol. ^^
Bafta, iubita ! :X
So, Jesse disappeared ... * crying * . Vezi sa nu cumva sa-i faci vreun rau, eu stiu .. ? Cum ar fi tocmai acum la final sa se intalneasca cu un obsedat sexual si eu-mai-stiu-ce. Nu e vorba de asta, tu chiar ai idei, deci e oficial, astept urmatorul capitol. ^^
Bafta, iubita ! :X