Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Capitulare

#50
Multumesc pt comentariu, sweetheart xD.
Am venit cu nextu'...


*

- Da, spuse tanarul cu seninatate. Oricum nu imi pasa. Ideea e sa o iau doar pentru parintii mei, in rest n-am sa fiu legat cu nimic de persoana ei, ci liber ca pasarea cerului. Voi fi al tau! Si... Ca tot veni vorba de noi doi, tu poti face autoportrete? ma intreba incet si zambi larg, insa eu nu stiam exact ce are de gand. Ce legatura avea cu noi? Am dat afirmativ idncap, insa chiar nu pricepeam, asa ca il priveam cu o mare curiozitate. Continua insa laurindu-ma: Vreau sa faci un tablou cu noi doi, dulceata mea, si peisaje si tot ce-ti doreste inimioara asta dulce, rosti si se apleca usor, sarutandu-mi pieptul in dreptul inimii.
Am iesit impreuna din conac siam pornit imbratisati catre grajdul unde tinea caii. Ma simteam superb in compania lui si, desi imi era in continuare frica si aveam retineri, ceea ce se intamplase intre noi fusese intantator, desi cam dureros. Crea dependenta acest lucru, insa nu era interzis... Si mai voiam si totusi mi-era teama si nu mai voiam...
- Hai sa-l luam pe acesta, e tanar si rapid, spuse alegandun cal negru cu un fel de fulger alb in frunte. Am dat afirmativ dincap si am inceput sa chicotesc usor cand contele se sperie de snetul scos de cal. Un om veni si-l inhama rapid, dupa care Eric ma ajuta sa urc pe el. Ma temeam de faptul ca oamenii ar putea rade de noi, ne-ar putea judeca pentru tot ceea ce facusem, asa ca evitam cat mai mult atingerile cu el, in ciuda faptului ca nimeni nu se aratase deranjat sau uimit de ceea ce vazuse pana acum sau chiar si auzise.
Am scancit iarasi de cum m-am asezat pe saha rigida de pe spatele frumosului cal. Eric se urca in spatele meu dupa cateva momente, apoi trupul sau frumos lucrat se lipi de spatele meu. Ii simteam fiecare muschi presandu-ma si simteam caldura incantatoare care mi-o ofera. Ma stranse la pieptul sau, dupa care ii dadu un calcai usor animalului si acesta porni spre iesirea din incapere, luand-o astfel pe aleea larga, coborand in jos, la vale.
Ii simteam inima contelui batand puternic si trupu lsau cum ma incalezea cu rapiditate. Era destulde devreme si roua uda iarba proaspat rasarita din pamantul umed. Calul incepuse deja sa alerge usor, iar miscarea lui ma deranja, imi provoca durere. Am scancit de cateva ori, dupa care am rostit in soapta:
- Eric, te rog... Doare. Ma intorsesem catre el acum si brunetul ma privi usor confuz, apoi imi saruta muchia maxilarului. Animalul incetini in momentul in care barbatul trase de haturi, dar eu deja uitasem de durerea ce mi-o provocase, peisajul ma furase de-a dreptul. Era incantator, mirific si devenea si mai si cu cat inaintam in vale. Imi roteam capul uimit in jur, in timp ce contele meu imi dadu parul blond si lungul de pe ceafa si imi saruta pielea sensibila, dupa care ma stranse de talie, lipindu-ma si mai tare de el. Continua sa mane calul cu o singura mana, amuzandu-se de sunetele si reactiile mele la fiecare lucru pe care il vedeam. Ma tot saruta pe ceafa, strangandu-ma tot mai aproape, ajungand astfel sa-i simt locul din pantaloni cum imi presa trupul. Era ferm ca de obicei, ceea ce ma facu sa ma gandesc la ce facuse mi nurma cu o seara. Buzele mi s-au intredeschis in acel moment si am tras cu ptere aer in piept, vorbind: ERic, vreau sa pictez totul! Sa stii ca nu mai plecam de-aici pana la iarna, pentru ca fiecare anotimp are ceva incantator... Poate doar vom merge sa vedem ce se intampla pe-acasa, am spus intorcandu-ma cu fata la el si, observandu-i zambetul amuzat, am adaugat: Doar daca esti dispus sa ma tii atat de mult...
Contele incepu sa rada cu pofta in acel moment si ma prinse de barbie, dupa care buzele sale le atinsera pe ale mele, refuzand sa le dea drumul o buna bucata de timp. Ma rusinasem groaznic in acel moment, probabil ajungand mai rosu ca un rac fiert, insa el, cu buzele presate pe ale mele, spuse:
- Nu, nu te voi tine doar pana la iarna, ci te voi tine mereu. Ne vom plimba prin toata tara si prin toata lumea, daca se va putea, mai spuse si ma saruta iarasi, imbratinsandu-ma strans. M-am abandonat in bratele lui calde si, zambind dulce, m-am strans la pieptul sau. Tremuram acum si nu-mi venea sa cred ca eram eu cel care iubise femeile asa tare, cu care se culcase la fieare ocazie, celui care nu-i statea nicio domnisoara sau doamna in cale, toate ii cadeau la picioare doar la un zambet... Dar se parea ca imi gasisem nasul, un barbat superb la care puteam spune ca tineam. Poate hazardul facuse ca noi doi sa ne intalnim, dar iata-ne acum impreuna si, datorita celor intamplate cu putin timp in urma, ajunsese sa insemne ceva pentru mine.
Mereu ma temusem de sentimente, insa se parea ca de data asta nu mai tineam cont, le implicasem fara sa vreau acum. Poate asta se datora faptului ca se comportase in felul ala cu mine si facusem acele lcururi... Nici eu nu stiam nimic din ce era in sufletul meu. Fara sa vreau ma intrebam daca el tine la mine la fel cum tin si eu la el sau la fel cum imi spunea el ca tine. Imi plcea oricum relatia dintre noi si chiar daca spuneam daca spuneam ca nu vom face din nou ceea ce facusem, eram constient ca se va ajunge la asta si se parea ca Eric imi citise gandurile, fiindca spuse:
- Din asta sa deduc ca nu te-a deranjat ce s-a intamplat intre noi?
In momentul in care a itnrebat acest lucru si-a coborat mana intre picioarele mele si a strans foarte incet, facandu-ma sa-mi musc buzele din cauza acelei senzatii ce-mi strabatuse trupul. Am preferat sa nu raspund la ceea ce intrebase, insa nu se lasa, faptele lui erau si mai si, fiindca incepuse sa ma linga pe gat intr-un mod pervers si incitant care ma starnea, spre marea mea rusine.
Calul incepuse a cobori la vale in acel moment si viteza lui se marise, ceea ce ma facu sa scot un scancet din cauza durerii. Eric incetini in acel mometn calul pana cesta se opri. Ne aflam acum la intrarea intr-o padure de brazi incredibil de intunecata. Caleb se dadu jos de pe animal, dupa care ma lua in barte si ma dadu si pe mine in brtele sale, dupa care ma saruta lung cu buzele sale moi si dulci, facandu-ma sa scap un scancet lung, rusinandu-ma. Cat de tare pputea sa ma faca baiatul asta sa ma schimb!
- Ce facem aici? am intrebat si l-am luat in brate pe conte, sprijinindu-ma de el. M-am miscat inaintand usor inainte, calcand cu mare grij pentru a nu-mi provoca vreo senzatie neplacuta in trup, fiindca deja stiam cat de urat poate fi, mai ales ca eu uram durerea din toata inima. Eric veni in urma mea si isi puse mainile pe umerii mei, apoi mi-am lasat capul pe partea stanga cand i-am simtit buzele dulci pe pielea fina si sensibila ca gatului meu. L-am luat in brate, intorcandu-ma incet spre el in acel moment.
- Iti place? ma intreba intr-un final si ma linse usor, facandu-ma sa scap un scancet stins, inchizandu-mi ochii. M-am strans inbratele sale, multumit de caldura trupului sau pe care o imprumutam in acele momente. L-am sarutat usor, parca uitand de mine insumi. Nu mai conta acum ca eram barbati, trebuia sa recunosc ca imi place, chiar ma fermeca ceea ce se intampla intre noi.
- Da, e uimitor, am spus in soapta, insa nu ma refeream numai la frumusetea peisajului. Nu-mi venea sa cred ca se intamplase asta, ajnsesem cu un baiat si chiar eram destul de departe in ceea ce facusem, fiindca ma avusese. Ma rosisem la gandul ca poate si-a facut o parere gresita despre mine si ma gandeam la momentul cand era acolo, in minte, ferm si fierbinte, cerand sa ma guste. Miscarile care fusesera atat de blande ma facusera sa plang, sa gem de durere, si asta se intamplase nu modului incare se comportase el, ci din cauza ca locul fusese si era in continuare foarte stramt. Incepusem sa-mi pun intrebari in acelasi timp despre ceea ce face el si cum se comporta el cu alti barbati.
- Ma bucur sa aud acest lucru, rosti si ma saruta usor pe buze. Am zambit si mi le-am intredeschis, primindu-i limba in lacasul meu umed si lasandu-l sa se joace cu a mea, sa-mi exploreze fierbinteala gurii. De cum buzele sale le-a eliberat pe ale mele, am intebat in soapta:
- E doar vorba de placere trupeasca?
Stiam ca intrebarea poate capata altfel de curiozitati si mi-o puate lua in nume de rau, insa el nu se gandea la asta, doar ma privea uimit de-a binelea si incepu sa rada in cateva momente, pe cand eu eram ros de aceasta intrebare, ma temeam sa nu-mi spuna ca da, e doar placere trupeasca .De ce? Nu voiam sa stiu ca profita de mine, nu voiam sa stiu ca sunt doar o jucarie, o joaca pentru el, doar ceva care reusea sa-i satisfaca placerile. Ceea ce insa abia acum imi dadeam seama era ca asta erau si femeile pentru mine, dar, spre deosebire de el, eu nu provocam durere.
- Nu, nu e doar atat, dulceata mea, rosti intr-un final. E mult mai mult... Poate da, ti se pare ciudat si te inteleg, fiindca ce s-a inamplat a fost in atat de putin timp si poate crezi ca glumesc, insa nu e asa, Caleb, chiar itn la tine si am tinut din prima clipa. Am stiut, de asemenea, ca vei fi al meu de cum te-am vazut. Trupul tau parca cerea mangaieri, buzele tale cereau sarutari... Apoi in casa, cand ti s-a facut rau... Erai asa de fragil in bratele mele si imi pacea asa de tare, dulceata... Si atunci, in baie... Ah, Caleb, imi vine sa te sarut intr-una, imi spuse si am rosit tot, apoi l-am luat in brate.
- Bun, si eu simt la fel... haide, sunt curios ce e in padure, vreau sa vad ce pot desena, am rostit entuziasmat si am sarit in sus multumit, schimband in acelasi timp subiectul, insa durerea ma chinui din nou. Eric ma prinse alarmat in brate si, dupa ce ma saruta lung pe buze, rosti:
- Nu fi asa energic, scumpete de fiecare data te doare, nu te-ai refacut inca si te va durea mai mult timp de-acum incolo, continua ca si cum durerea ar fi un lucru tare placut si bun. Imi intorc privirea catre conte si, incercand sa uit ce spusese, l-am apostrofat:
- Vrei sa nu se mai intample aia niciodata? Eric dadu rapid negativ din cap, cerandu-si iertare din priviri, iar eu am continuat: Atunci taci!
Ma rosisem, dandu-i de inteles ca vreau sa se intample asta...


Sper sa placa cititorilor ^.^
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-03-2011, 01:03 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-03-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-03-2011, 10:36 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de neko_tamashi00 - 01-03-2011, 11:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 02-03-2011, 02:26 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 04-03-2011, 11:11 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de n{iK}a aMmA - 04-03-2011, 11:20 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 04-03-2011, 12:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-03-2011, 01:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 06-03-2011, 01:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 06-03-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 06-03-2011, 04:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 08-03-2011, 01:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Luzer - 10-03-2011, 03:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-03-2011, 10:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 11-03-2011, 01:21 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 11-03-2011, 09:54 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-03-2011, 11:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 15-03-2011, 12:05 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-03-2011, 09:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 15-03-2011, 07:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 15-03-2011, 07:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-03-2011, 11:00 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-03-2011, 06:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 18-03-2011, 02:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 18-03-2011, 12:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 20-03-2011, 01:28 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 20-03-2011, 12:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 20-03-2011, 07:10 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-03-2011, 11:45 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-03-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 27-03-2011, 12:12 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 27-03-2011, 01:04 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-03-2011, 10:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 31-03-2011, 05:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-04-2011, 10:45 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 02-04-2011, 10:08 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-04-2011, 10:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 07-04-2011, 08:35 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 09-04-2011, 01:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 15-04-2011, 10:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 15-04-2011, 11:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-04-2011, 09:22 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 19-04-2011, 06:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 19-04-2011, 07:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 20-04-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de angel cat - 20-04-2011, 09:31 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 30-04-2011, 01:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-05-2011, 12:29 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-05-2011, 08:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-05-2011, 10:17 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-05-2011, 11:59 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 28-05-2011, 11:15 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-06-2011, 07:15 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de .Dudiii - 14-06-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 14-06-2011, 02:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-06-2011, 11:25 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 20-06-2011, 09:42 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 23-06-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 23-06-2011, 10:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 25-06-2011, 10:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 05-07-2011, 08:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 07-07-2011, 12:07 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 07-07-2011, 10:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 08-07-2011, 11:49 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-07-2011, 10:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-07-2011, 03:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-07-2011, 04:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-07-2011, 11:46 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 21-07-2011, 10:18 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 24-07-2011, 02:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 24-07-2011, 10:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 25-07-2011, 02:57 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-07-2011, 01:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-07-2011, 09:40 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 01-08-2011, 01:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 01-08-2011, 04:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 02-08-2011, 08:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-08-2011, 11:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-08-2011, 10:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-08-2011, 06:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 14-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-08-2011, 01:11 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-08-2011, 01:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-08-2011, 12:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-08-2011, 09:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 30-08-2011, 05:28 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-09-2011, 10:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 10-09-2011, 10:35 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 10-09-2011, 11:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-09-2011, 09:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:13 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 23-09-2011, 06:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 23-09-2011, 09:36 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 26-09-2011, 10:54 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 28-09-2011, 05:48 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-10-2011, 10:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 07-10-2011, 06:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 07-10-2011, 02:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Deeh - 07-10-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-10-2011, 08:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 13-10-2011, 10:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-10-2011, 04:32 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:46 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-11-2011, 09:22 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-11-2011, 08:19 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-12-2011, 01:18 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 17-12-2011, 01:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 17-12-2011, 06:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 17-12-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-12-2011, 04:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-12-2011, 06:53 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-12-2011, 08:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 28-12-2011, 08:09 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-01-2012, 11:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-01-2012, 10:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 08-01-2012, 01:43 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 06-01-2012, 11:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 07-01-2012, 12:20 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 11:05 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 01-02-2012, 01:53 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-02-2012, 05:04 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 04:38 AM
RE: Capitulare - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-03-2012, 12:02 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 11-03-2012, 02:35 PM
RE: Capitulare - de aurelyon - 11-03-2012, 10:03 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de MiraA - 02-05-2012, 12:34 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:33 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-05-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 13-05-2012, 03:30 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-06-2012, 02:20 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-06-2012, 01:08 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 07-06-2012, 10:13 AM
RE: Capitulare - de aurelyon - 08-06-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:44 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 17-06-2012, 11:39 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-07-2012, 12:50 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-07-2012, 02:12 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:33 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 15-07-2012, 04:35 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-08-2012, 01:32 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-08-2012, 12:42 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-08-2012, 12:46 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 19-08-2012, 11:54 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 20-08-2012, 12:10 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 13-09-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 14-09-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de RosetteFoxy - 14-10-2012, 04:32 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:15 PM
RE: Capitulare - de Dream_great - 07-04-2013, 07:08 PM
RE: Capitulare - de YuneSugihara - 29-04-2013, 10:05 AM
RE: Capitulare - de PandaKun - 20-08-2013, 12:38 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
13 Vizitator(i)