Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The other world [+18 yaoi, facut de manu si gabytsswh

#49
Capitolul 30

La cativa centimetri de mine, Nari zambi satisfacut. Eram sigur ca voi fi ucis, insa Anki sari in fata lui, protejandu-ma. Acesta il privea dispretuitor si incepu sa sopteasca ceva de neinteles, apoi tanarul nipon redeveni om. Elful il ingenuche si isi crea o sabie, apoi se apropie cu o expresie de invingator pe chip.
A tipat la noi sa incetam si ne-am conformat, speriati. Toti am redevenit oameni apoi, si Nari i-a rupt coltul de la gat lui Anki. Am zambit satisfacut, stiind ca nu il va ucide, ci el va fi ucis. In jurul iubitului meu incepura sa se creeze varteje de aer si acesta redeveni varcolac. Lupisorii fugira speriati, iar ceilalti ingenuncheara , in afara de mine. Enm`Wa mi-a spus sa le urmez exemplul,si, cu toate ca nu intelegeam, am facut-o si eu si Cerberus.
Anki s-a apropiat de lupul sau si i-a soptit ceva, apoi a venit la mine si mi-a atins obrazul cu nasucul umed. L-am prins cu mana de bot si l-am sarutat usor, apoi i-am spus sa aiba grija de el. Am simtit ca ma iubeste, stiam asta. Tremuram usor in fata lui, dar era atat de sincer, de dulce,incat nu ma puteam teme, nu puteam nutri decat dragoste pentru el. Cerberus ne-a luat pe mine si pe Shin si ne-a dus in laborator.

Dupa o buna bucata de vreme aparu si Anki, cu niste mancare pe care i-o arunca lupului sau. M-am apropiat de el si i-am cuprins buzele intr-un sarut, fericit ca este bine, dupa care am luat un pui si am inceput sa musc lacom din el. Am mers impreuna la domnul Alexander, care era in coma. Ma speria starea lui, mi-era teama sa nu pateasca ceva. Batranul era simpatic rau, nu doream ca el sa sufere din cauza tradatorilor alora.
Pe la trei noptea, domnul Meyer respira singur si scoase un sunet ciudat. M-am speriat, am crezut ca va muri, insa nu facuse decat sa ‘’ renunte ‘’ de unul singur la aparate. Anki m-a luat in brate si m-a dus intr-o camera, sa ma odihnesc. L-am sarutat usor si am adormit curand…

Dupa cateva ore m-am ridicat din pat. De cand eram varcolac nu mai aveam nevoie de atata odihna ca inainte. Am iesit din camera unde ma instalase iubitul meu si am pasit usor in sufragerie. Am vazut un trup intins pe masa si m-am speriat, crezand ca s-a intamplat ceva, insa dragul de Anki dormea linistit acolo, avand un chip angelic.
L-am ridicat usor in brate si a gemut incet, aproape imperceptibil. M-am asezat in canapea, iar pe el l-am asezat in bratele mele, mangaindu-l usor pe parul negru. Putin mai tarziu aparu Enm`Wa. Ma privi binevoitor si se aseza pe canapea, langa mine.
- Enm`Wa, am intrebat in soapta, de ce a trebuit sa ingenuchem in fata lui Anki?
- Strif`, el e conducatorul varcolacilor, este primul nascut, primul dintre noi. Este conducatorul nostru. Tu esti… Partenerul de viata. Cat timp ai coltul ala la gat si esti sub protectia iubitului tau nimeni nu se poate atinge de tine.
- Dar ce rol are osul? Imi controleaza puterile? Intreb confuz.
- Da, mi-a raspuns fata zambind. Cand iti va fi dat jos vei fi aproape la fel de puternic precum Anki.
Am aflat ca un varcolac este telepatatic si telekinetic, iar osul meu de la gat arata cui apartin de fapt, in cazul asta iubitului meu, asa cum avea si Shin o bratara de piele la mana.
M-am ridicat, simtind parca faptul ca ar trebui sa fiu in alta parte. Picioarele ma conduceau spre camerea unde era domnul Meyer, care se trezise si ma privea cu ochii sai blanzi. M-am intors pe calcaie si m-am dus in incaperea in care dormea Anki. Mi-am asezat o mana pe obrazul sau si l-am sarutat pe buze, soptindu-i numele. Dupa un minut reusi sa se trezeasca, insa ochii il tradau: era extreme de obosit. Probabil mai obosit decat fusese vreodata.
- S-a trezit domnul Meyer, am soptit sarutandu-l din nou. Varcolacul s-a ridicat rapid din canapea si am pornit amandoi spre camera. In momentul in care am intrat, batranul ne privy apostrofand si spuse:
- Arati ca dracu`! Anki isi fixa ochii somnorosi in ochii sai si zambi.
- Ma bucur ca esti bine!
- Pune mana si mananca, esti schilod rau! Repeta batranul.
Varcolacul incepu sa rada cu pofta, dupa care il batu usor pe man ape batran. Mi-am asezat antebratele de dupa gatul lui Anki, de la spate, si l-am sarutat usor pe lobul urechii.
- Hai cu mine pana in apartament, sa iau ceva, i-am zis intr-atat de tare incat sa auzim doar noi doi.
S-a ridicat si l-a salutat pe domnul Meyer, ceea ce am facut si eu, de altfel, dupa care am pornit spre apartamentul meu, tinandu-ne de mana.
Dupa cateva zeci de minute am intrat pe usa si m-am dus direct in camera mea. Se parea ca nu e nimeni acasa si am zambit pervers la gandul asta. Apartamentul era al meu si al lui Anki.
Acesta veni dup mine in camera si ma saruta pe spate, apoi urcand usor spre umar si spre gat. Am luat cateva prosoape si m-am intors cu fata la el, incolacindu-mi mainile in jurul gatului sau si prinzandu-i buzele intr-un sarut lung. Am inceput sa merg spre baie, tragandu-l dupa mine.
M-am asezat cu fundul pe marginea vanei si mi-am strecurat mainile pe sub bluza lui,urcand spre piept. L-am dezbracat de aceasta si i-am sarutat gatul, insistand ca de fiecare data asupra venei ce pulsa nebunste. Mi-am dus mainile in pantalonii sai si mi-am trecut degetele de-a lungul barbatiei sale umflate. A intins mana si a dat drumul apei sa curga pana umple cada, apoi m-a scapat de tricou.
Am inceput sa ne sarutam doritori, el desfacandu-mi in acelasi timp pantalonii care mi i-a tras jos, o data cu boxerii. M-a pus in cad ace aproape se umpluse, apoi s-a ridicat si s-a dezbracat si el.
S-a asezat mai apoi nerabdator deasupra mea, sarutandu-m pe gat si mangaindu-i pielea fina. Mi-am dus mainile pe spatele sau, zgariind usor. Anki imi desfacu picioare si eu mi le-am incolacit in jurul taliei sale.
A patruns in interiorul meu, facandu-ma sa gem de placere. Tipu` asta chiar stia cum sa ma duca in Al Noualea Cer. L-am apucat de barbie si l-am tras spre mine, dorind sa ii simt buzele dulci, in timp ce el se impinge din ce in ce mai adand in interiorul meu, gemand ca un invingator.
Eram al lui si asa avea sa fiu mereu. Am inceput sa ne soptim numele unul altuia, timp in care miscarile sale se intensificara, devenind mult mai rapide, la fel ca si gemetele, care nu se lasau asteptate. Totul a continuat asa probabil ore in sir, cel putin eu asa aveam impresia.
Ne-am eliberat amandoi de lichidul albicios in acelasi timp, gemand puternic, apoi trupul i-a cazut surmenat peste al meu. Eram sclavii placerii amandoi. L-am luat in brate, sarutandu-l pe buze, apoi i-am soptit ca il iubesc si mi-am inchis ochii.
Fusese o noapte de vis.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: The other world [+18 yaoi, facut de manu si gabytsswh - de Beatrix LaVey - 14-05-2011, 08:40 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire knight - A small intruder +18 [make by Ella, Manu's sister] Nywa 16 12.314 28-07-2011, 01:31 AM
Ultimul răspuns: Kimera
  Gabytsswh`s One Shots Beatrix LaVey 17 12.691 19-04-2011, 08:40 PM
Ultimul răspuns: Moony691
  Iubirea vazuta cu alti ochi [manu si ~♥ Alle.Copil.Tembel ♥~ +18] Nywa 4 3.908 15-10-2010, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Noesis
  Daca nu ne-am nascut printese, ne-am facut perverse +18[ SasuSaku ] ~Marry-Chan~ 7 17.328 17-12-2009, 11:06 PM
Ultimul răspuns: Miyuki


Utilizatori care citesc acest subiect:
16 Vizitator(i)