14-05-2011, 07:40 PM
L-am vazut aproape de doua ori acest anime (prima ora la televizor, apoi nu l-au mai difuzat, si peste... poate luni sau ani, l-am revazut pe youtube - de la inceput, pentru ca nu mai stiam unde ramasesem *cred ca aproape de sfarsit :]] sau pe tot si nu m-am prins eu o.o'' - as fi in stare*) si chiar acum il incep din nou, episodul 1/unu pentru ca am cautat sa vad daca e vrun topic pe zup sa-mi dau cu parerea, sa scriu cat de mult il ador, iubesc si cat m-a fascinat. Pot spune doar ca acest anime e genial, il iubesc din tot sufletul! Nici nu pot spune cum personajele si tot ceea ce se intampla e atat de real si cum te desprinde de realitate, parca simti peste o mie de lucruri, sentimente, si vrei atat de mult sa vezi ce se intampla si... oh! As putea continua sa fac si romane daca mi-as pune in cap asa ceva! :] Merita vizionat! Merita savorat si daca nu-ti place, atunci inseamna ca gusturile noastre sunt paralele. ^^
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2