Îmi cer scuze pentru întârziere, în primul rând. În al doilea rând îmi pare rău că au fost doar doi useri care au votat, dat fiind faptul că am prelungit durata de vot la o lună şi tema mi-a plăcut, dar şi că au fost destui participanţi şi lucrări foarte bune. Nu ştiu, o să încerc ca data viitoare să aleg o temă mai accesibilă, şi sper să fie mai mulţi care să voteze.
În altă ordine de idei, clasamentul este următorul, în funcţie de numărul de voturi:
1.Shuu - Mutual. 2 puncte
2.Nya. - Nothing else matters. 1 punct
2.Sayuuki - Harsh sky. 1 punct
2.Ang. - Unnamed II. 1 punct
2.Uberwald - 10 to 2. 1 punct
3.Auburn. - Gataway to Heaven. 0 puncte
3.Dragonz Eyez - Unnamed I. 0 puncte
3.Shiha. - Confort şi eleganţă. 0 puncte
Felicitări tuturor participanţilor! Încă o dată, mă bucur că au participat atât de mulţi de această dată, şi îmi pare rău că nu au votat mai mulţi, însă sper ca data viitoare lucrurile să fie mai echilibrate.
Dat fiind faptul că eu am câştigat, voi alege o temă şi sper să deschid threadul cât mai curând, ori eu, ori Alerim sau Nya. Vă aştept:3
În altă ordine de idei, clasamentul este următorul, în funcţie de numărul de voturi:
1.Shuu - Mutual. 2 puncte
2.Nya. - Nothing else matters. 1 punct
2.Sayuuki - Harsh sky. 1 punct
2.Ang. - Unnamed II. 1 punct
2.Uberwald - 10 to 2. 1 punct
3.Auburn. - Gataway to Heaven. 0 puncte
3.Dragonz Eyez - Unnamed I. 0 puncte
3.Shiha. - Confort şi eleganţă. 0 puncte
Felicitări tuturor participanţilor! Încă o dată, mă bucur că au participat atât de mulţi de această dată, şi îmi pare rău că nu au votat mai mulţi, însă sper ca data viitoare lucrurile să fie mai echilibrate.
Dat fiind faptul că eu am câştigat, voi alege o temă şi sper să deschid threadul cât mai curând, ori eu, ori Alerim sau Nya. Vă aştept:3