11-05-2011, 09:48 AM
- Hei, Axel, spuse o blondina simpatica, tu... Esti gay?
Nuuu, deloc, el...nici gand doar pentru ca si-o pune cu baietii nu inseamna ca e gay, nu, deloc :]]
Macar Axel poate sa vada prin el :| Adica il intelege, si de mult ma gandesc ca Axel ar putea fi vechiul iubit al lui Sky si ca....ufff.... au avut o parere proasta despre relatia lor, sau...nu, nu, gata, stiu, au fost indragostiti de aceeasi persoana? ;;] Nu!! Nici, gand, sigur Axel e neam cu fostul iubit sau ce a fost ala pentru Sky :-?
Cred, oricum nu eu fac povestea, ci voi si era si de asteptat sa va pricepeti.
Succes fetelor :D
Nuuu, deloc, el...nici gand doar pentru ca si-o pune cu baietii nu inseamna ca e gay, nu, deloc :]]
Macar Axel poate sa vada prin el :| Adica il intelege, si de mult ma gandesc ca Axel ar putea fi vechiul iubit al lui Sky si ca....ufff.... au avut o parere proasta despre relatia lor, sau...nu, nu, gata, stiu, au fost indragostiti de aceeasi persoana? ;;] Nu!! Nici, gand, sigur Axel e neam cu fostul iubit sau ce a fost ala pentru Sky :-?
Cred, oricum nu eu fac povestea, ci voi si era si de asteptat sa va pricepeti.
Succes fetelor :D
[center]
[/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]
![[Imagine: BIG+BANG.png]](http://3.bp.blogspot.com/-3oDh47ule6s/TejakwaTnnI/AAAAAAAAACQ/OxdUioY_5RU/s1600/BIG+BANG.png)
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]