09-05-2011, 08:15 PM
Pai..prin generala am nimerit manuale vai de capu lor, defapt toate erau asa. Acu la liceu sunt mai bune: adica anu asta am primit manuale chiar bune, unele noi:cum e aia de engleza, numai ca la franceza o trebuit sa ne facem noi manual, aveam, dar ala nu era bun si am dat bani, iar la mate ni se dau manuale degeaba, ca cica nu-s bune si cumparam culegeri..anu asta am primit(complicat)
Sa vedem la anu, ca atunci nu mai primim, cica trebuie sa cumparam..da vezi sa nu, daca o sa cumpere 10 copii e super tare, adica cand ni se dau manuale nu venim, dapoi sa cumparam
va fi super la anu legat de manuale. off topic: eu una nu le inteleg rostu, adica daca pe unele chiar nu lucrezi, la romana anu asta am cumparat alt manual... adica profii predau ce vor ei si cum vor si de unele uiti ca ai manuale..acolo sunt numai hieroglife, nu ca in caiet ar fi diferit
Sa vedem la anu, ca atunci nu mai primim, cica trebuie sa cumparam..da vezi sa nu, daca o sa cumpere 10 copii e super tare, adica cand ni se dau manuale nu venim, dapoi sa cumparam

va fi super la anu legat de manuale. off topic: eu una nu le inteleg rostu, adica daca pe unele chiar nu lucrezi, la romana anu asta am cumparat alt manual... adica profii predau ce vor ei si cum vor si de unele uiti ca ai manuale..acolo sunt numai hieroglife, nu ca in caiet ar fi diferit

![[Imagine: h8v.gif]](http://imageshack.com/a/img560/9494/h8v.gif)