08-05-2011, 08:33 PM
In sfarsit mi-am facut si eu timp sa ajung pe aici. Imi cer mi de scuze pentru intarziere, doar ca am fost asa prinsa cu scoala asta si cu fic-urile, poeziile si oneshot-urile, incat abia am mai avut timp sa comentez pe la fic-uri si altele, printre picaturi comentez cate putin, cand prind putin timp liber, te rog sa nu te superi pentru aceasta intarziere. Acum sa revenim la fic.
A fost un capitol chiar bun. Mi-a placut mult descrierea, si naratiunea si dialogul s-au imbinat frumos. Actiunea nu a fost grabita si nu am vazut greseli. M-ai facut chiar foarte curioasa in legatura cu pedeapsa lui Sasuke. Sper sa aduci cat mai repede next. Iti urez multa bafta si sa ma anunti cand il pui. >:D< Si inca odata scuza-mi intarzierea.
P.s: Bafta cu tezele >:D< :*
A fost un capitol chiar bun. Mi-a placut mult descrierea, si naratiunea si dialogul s-au imbinat frumos. Actiunea nu a fost grabita si nu am vazut greseli. M-ai facut chiar foarte curioasa in legatura cu pedeapsa lui Sasuke. Sper sa aduci cat mai repede next. Iti urez multa bafta si sa ma anunti cand il pui. >:D< Si inca odata scuza-mi intarzierea.
P.s: Bafta cu tezele >:D< :*
![[Imagine: j5atg3.png]](http://i56.tinypic.com/j5atg3.png)