Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The other world [+18 yaoi, facut de manu si gabytsswh

#48
Capitolul 29


Vad cum Nari incerca sa il atace pe Strify, asa am aterizat in fata lui. Elful incepu sa rada si murmura ceva, facandu-ma sa revind la forma umana. Cum am devenit om, imi ridica bratele in lateral si ma ingenunche. Isi creie o sabie din nimic si veni in fata mea, punandu-mi pe ceafa.
- Incetati in acest moment sau il ucid pe primul creiat, dupa care va pierdeti si voi puterile! Tipa elful, iar varcolaci incetara. Acum ca ati incetat, sa reveniti la forma initiala, chiar si incepatori, dar cred ca timpul s-a scurs rapid, spuse el, cand iubitul meu si bateristul revenira la normal.
Nari imi apuca coltul de la gat si il sfarama rapid. Incep sa rad ca un nebun, in timp ce simteam cu adevarata mea putere mi-a fost deschisa.
- Inainte sa imi iei viata trebuie sa spun ceva, spun eu cu un zambet bajocoritor pe chip. Nari ai facut o prostie uriasa, mai spun urlu destul de puternic.
In jurul meu incepu sa se creieze vatrtejuri de aer. Acum incepea adevaratul spectacol. Ma transform si sar rapid pe elf, rupandu-l in bucati mici. Toti lupisori s-au retras scheunand, iar varcolaci au ingenuncheat in fata mea. Enm'Wa ii sopti lui Strify sa ii faca semn lui Cerberus si sa incenuncheze in fata mea, semn ca se supun direct mine si ca sunt protejati mei pana voi muri. Se apropiara timid de mine si ingenuncheara in fata mea. Ma apropi de lupul meu si ii spun sa imi ia iubitul si pe Shin si sa ii duca intr-un loc sigur, alaturi de husky-ul nepoatei mele. Dupa ce am primit confirmarea, m-am dus la blondul meu, care tremura usor. Il mangai usor pe obraz cu nasul si el ma pupa pe o latura a botului, sotindu-mi sa am grija de mine.
Ii transmit telepatic un sentiment de caldura si apoi pornesc spre depozit. Varcolacii imi facura carare libera printre ei. Urlu o data la luna si ma nepustesc spre cladire, urmat de toti, care s-au transformat. Am inceput sa periem intreaga cladire in cautarea domnului Meyer. L-am gasit mai mult mort decat viu, incat Anubis l-a dus in laboratorul secret. As putea spune ca intreaga operatiune a mers bine, dar faza proasta, era ca Melane ne-a scapat ca prin urechile acului.
- L-am stabilizat pe Meyer. Cand doresti sa il vezi, sti unde sa il gasesti si l-am lasat sub paza cu Isis, protejata mea, spuse egipteanul, iar eu am aprobat din cap.
De mai bine de opt mileni si ceva, osul mi-a fost facut farame, iar puterea mea s-a dezlantuit. Priveam cu tristete panglica din matase neagra, parca parea mai goala fara acel os.
- Imbraca-te ca mai putin incepi sa atragi pe aici muritoare si nu e de bine, spuse nepoata mea, aducandu-mi niste haine.
- De ce a trebuit sa fie distrus? O intreb absent.
- Tu esti idiot sau ce? Anki este dreptul tau din nastere sa conduci. Era scris in stele ca tu vei conduce. Te-ai nascut primul din familia ta, ai condus tara timp de un an si a cunoscut numai prosperitate, ai condus o armata de mii de suflete, iar tu te-ai sacrificat pentru ei. Ai devenit primul dintre varcolaci si esti conducatorul nostru, dar ca prostul ti-ai incatusat si negat puterea, care ti-a fost data din nastere. Fara tine, ajungeam ca Inphotep si am fi inceput sa ne macelarim intre noi si sa ne vindem neamul, dar stiam ca daca afli, s-ar fi lasat cu sange regal si nu vrem asta. Tu ne esti conducatorul si noi traim si murim pentru tine, Cerberus si puiul tau! Tipa bruneta si apoi se intoarse pe calcaie si pleca.
Oftez obosit si ma imbrac cu o pereche de blugi si o camasa neagra din satin. Imi pun la gat curelusa din matase si pornesc spre depozitul de pantofi. Imi lua o ora si ceva sa ajung acolo pe jos, dar era o dimineata insorita, ca sa nu ma bucur de ea. In drum spre laborator, m-am oprit la un magazin de mezeluri si am luat de acolo sase pui intregi, treisprezece copanele si niste oase speciale pentru lupul meu, pentru a avea ce sa roada. Cand am ajuns acolo, l-am gasit pe Hanal si pe Ada, cum jucau poker pe bani si tigari. Tutunul asta. Chiar si asa, ei nu pot muri de cancer. Cobor in laborator si pun mancarea pe masa, dand un copanel lui Cerberus, ce il prinse din aer si il manca din doua inghitituri lacome.
Strify ma imbratisa si ma saruta lacom pe buze, apoi lua un pui si incepu sa manance din el. Zambesc usor, apoi ma duc la Alexander, incepand sa il ingrijesc, facandu-i o gramada de radiografi, pansandu-i ranile, cosandu-le si punandu-i persuzi sau sa ii iau sange si tensiunea la fiecare trei ore. Momentan era intr-o coma superficiala, dar aceasta coma superficiala poate sa se transforme intr-o moarte cerebrala foarte usor.
Pe la trei noaptea domnul Meyer isi deschise putin ochii si trase singur aer in piept, cea ce il facu pe blond sa icneasca de suprindere si pe mine sa ma gandesc la cel mai rau. M-am bucurat ca isi revenise cat de cat, incat i-am spus lui Strify sa se odihneasca ca are cearcane negre la ochii sai minunati.
- Dar tu? Tu arati ca un zombi sexy care a iesit din sicriu si vrea somn, spuse, cand l-am dus intr-o anti-camera si l-am obigat sa se intinda pe canapeaua-pat de acolo.
- Totul o sa fie bine, dragoste. Eu sunt mult mai rezistent pe cat par, ii spun si il sarut pe ambele pleoape, apoi pe buze.
Ii urez noapte buna si ies din anti-camera. Imi iau un copanel si dau drumul la monitorul mare, punandu-l pe T.V., incepand sa ma uit la el, plictisit, fiindca se difuza un film idiot, numit Twilight - New Moon. Langa mine veni Shin, care vru sa stie unde este prietenul sau. Ii indic usa, uitandu-ma atent la transformarea lui Jake piratul ce idiot.
- Parca ar fi niste sabertooh-si uriasi, dar le lipseste colti, spuse bateristul si intra in camera.
Aprob absent din cap si ma urc pe masa, intingandu-ma pe jumatate din ea, punandu-mi o mana indoita sub cap si priveam plictisit ecranul pana am adormit...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: The other world [+18 yaoi, facut de manu si gabytsswh - de Nywa - 07-05-2011, 11:31 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire knight - A small intruder +18 [make by Ella, Manu's sister] Nywa 16 12.314 28-07-2011, 01:31 AM
Ultimul răspuns: Kimera
  Gabytsswh`s One Shots Beatrix LaVey 17 12.691 19-04-2011, 08:40 PM
Ultimul răspuns: Moony691
  Iubirea vazuta cu alti ochi [manu si ~♥ Alle.Copil.Tembel ♥~ +18] Nywa 4 3.908 15-10-2010, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Noesis
  Daca nu ne-am nascut printese, ne-am facut perverse +18[ SasuSaku ] ~Marry-Chan~ 7 17.328 17-12-2009, 11:06 PM
Ultimul răspuns: Miyuki


Utilizatori care citesc acest subiect:
8 Vizitator(i)