Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Razbunarea nu este o solutie

Hello dear am trecut ÅŸi eu pe aici.
Aşa mă bucur să vad o îmbunătăţire se pare că ai ascultat în mare parte sfaturile pe care ţi le-am dat. Dar tot mai ai mult de lucrat şi acum o să îţi spun câteva lucruri care m-au deranjat. În primul rând a fost asezarea în pagină. Ar fi arătat mult mai bine dacă ai fi lăsat spaţiu între descriere şi dialog aşa ne-ar fi fost mult mai uşor de citit, plus că estetica ar fi fost mult mai bine. Al doilea lucru ar fi că ai început capitolul, cu dialog care a fost sec pe ici pe colo şi puţin cam mult. Acţiunea destul de grăbită mai, încearcă să o mai încetineşti. La capitolul descriere mai ai de lucrata, pentru că nu reuşeşti să transmiţi sentimentele pe care le descrii, te poţi axa mai mult pe asta şi să nu o mai faci să pară forţată. Au fost greşeli de exprimare, de tastare, dar asta mi-a sărit în ochii şi ma amuzat oarecum ,,Descui poarta iar in spatele ei se escundea o casa cu oua etaje'' ai grijă la toate astea, arată urât. Cam atât nu ştiu ce o să înţelegi din comm-ul meu, dar ţinând cont de ora. Cam atât aştept nextu bye, bye.

Răspunsuri în acest subiect
Razbunarea nu este o solutie - de kida's mistery - 11-04-2011, 06:49 PM
RE: Razbunarea nu este o solutie - de Katniss - 11-04-2011, 11:16 PM
RE: Razbunarea nu este o solutie - de Katniss - 07-05-2011, 01:34 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Razbunarea: Crima perfecta Alexi 28 18.419 04-03-2010, 03:49 PM
Ultimul răspuns: Adri@n@
  Slayers- Razbunarea lui Sabuno Lina Inverse 2 3.165 05-10-2008, 06:08 PM
Ultimul răspuns: Aly

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)