05-05-2011, 09:03 PM
Hilăăău :x
Ce mai faci Ancuuu ? ^^
Despre capitol ? Ce să spun ? E minunat , perfect ,mirific . La fel ca și ficul ăsta :x
Descrierea extrordinar de perfectă la fel ca și narațiunea . Dialog cred că ai avut ,dar doar o replică sau așa ceva . :x Și jur că ăsta e cel mai frumos capitol de până acum .
L-am adorat, savurat și tot ce mai vrei tu .
Nu contează mărimea dacă capitolul e unul frumos ( nu neg totuși că mi-ar fi plăcut să fie puțin mai lung :-?? ) .
ÃŽn fine !
Aștept nextu-ul și te rog anunță-mă când îl postezii .
Hugs .
Ce mai faci Ancuuu ? ^^
Despre capitol ? Ce să spun ? E minunat , perfect ,mirific . La fel ca și ficul ăsta :x
Descrierea extrordinar de perfectă la fel ca și narațiunea . Dialog cred că ai avut ,dar doar o replică sau așa ceva . :x Și jur că ăsta e cel mai frumos capitol de până acum .
L-am adorat, savurat și tot ce mai vrei tu .
Nu contează mărimea dacă capitolul e unul frumos ( nu neg totuși că mi-ar fi plăcut să fie puțin mai lung :-?? ) .
ÃŽn fine !
Aștept nextu-ul și te rog anunță-mă când îl postezii .
Hugs .
' You say you love rain,but you use an umbrella to walk under it.You say you love sun,but you seek shade when it is shining.You say love wind,but when it comes you close your window.So that's why I'm scared when you say you love me. ' -Bob Marley