(15-01-2010, 04:39 PM)Lynn A scris: Aici depinde şi de educaţie. Adică....cum părinţii îşi ţin în frâu copii şi cum îii educă de mici pentru a fi conştienţi că drogul nu este orice substanţă. dacă parinţii şi familia ar fi indeajuns de conştienă că fiul sau fiica lor în curând va fi la vârsta alegerilor, nu l-ar mai lăsa să punăp mâna pe droguri.
Asta e o greseala mare. Parintii nu vor putea niciodata sa-si controleze copilul. Cand un copil isi traieste viata dupa sfaturile parintilor nu poti spune ca e datorita faptului ca l-a tinut in frau, ci este doar alegerea pe care el a facut-o... Educatia parintilor ajuta la altceva... la gatit, spalat, invatat, etc.
Si pentru userii de mai sus care au spus ca se drogheaza: Te simti cool ca te droghezi? Esti tru? Esti mai frumos/a? Esti mai smecher/a? In ziua de astazi multi se drogheaza doar de dragul de a fi privit ca un egal de prietenii din anturajul respectivului... aceia fiind la randul lor - oameni cool, smecheri, tru, twilighti, etc. Sau poate va drogati ca ascultati Guess Who, Spike, sau mai stiu eu ce trupa de drogati... Keep it cool, guys.
Desigur, exista si oameni care nu se drogheaza doar ca sa fie ce am spus mai sus, ci o fac doar pentru ei. Si acei oameni n-au intrat aici sa afirme ca s-au drogat. Nu este un lucru cu care sa te mandresti sau sa il spui in public. Enough said'