04-05-2011, 05:40 PM
Asta e discutia "parinte-copil"?
Wtv....
Pana am ajuns sa am un animal de casa au fost multe plangeri, certuri etc, cu tata.
Chestia asta are multe avantaje dar si dezavantaje. Da, e ok, vi acasa te astepta pisica in fata usii si dupa se lipeste de tine, e draguta, e amuzanta, la mine seamana cu un copil mic si e cel putin o nimfomana virgina. Da, paradoxal, stiu. Intra in calduri din doua-n doua saptamani -_-' si in plus tre; sa stai s-o tii in brate sa nu mai planga pana adoarme miorlaie si cateodata iti vine sa-i dai capace, etc.
E urat, la pisici, la 3 noaptea se aud batai in ladita sa mergi sa iei treburile, in plus da, ramane mult par pe orice, inclusiv pe haine si tre' sa le cureti sa nu iesi pe strada aratand a boschetar. Sunt aspectele neplacute, dar e frumos sa vi acasa sa ai ce sa "flaflosezi" in cazul meu, sa doarma langa tine (pana-ti intra par in nas) si sa aiba cine sa te calmeze sau sterge lacrimile cu boticul.
Desi uneori e agasanta, darama lucruri, face zgomot si intra des in calduri, cu paru e de obisnuinta.
Si da, e o responsabilitate in plus, tre' sa-l ti in viata, sa mergi la 3 dim sa-i iei mancare, sa ai grija sa nu manance detergentul, domestosu, sa nu se murdareasca, sa aiba mancare si apa si etc. Dar e si placut, te bine dispune ^_^
PRO
Iubesc sa simt cum cazi
cad
cadem
cadem