03-05-2011, 09:30 PM
Primul meu site pe care m-am inregistrat...(?) Cred ca era unul cu witch...asa cred. Pe la 9-10 ani cand eram obsedata de subiectul asta =]].(Am mai incercat acum cateva luni bune sa ma inregistrez, ca m-am lasat de el =] dar nu ma mai omor dupa witch(nici macar nu mai sunt reviste pe care sa le citesc sa vad nouatile, deci...))
Faceam spam, dublu-post de cateva ori.(Si pana am invatat eu unde-i butonul de edit, ma feream sa postez de teama sa nu fac dublu-post =]] Asteptam prosteste sa mai posteze careva =])
Acolo am invatat eu termenul de fanficuri si am postat unul sau doua ( waah, imi amintesc era cu SasuSaku, cand imi placea la nebunie cuplul :X. Ficul, desigur, era jalnic, dar neh, eram incepatoare )
Apoi a urmat un forum cu Harry Potter(m-am lasat curand de el, nici eu nu mai stiu de ce...n-aveam chef) Da' acolo am postat mai multe ficuri si creatii gen semnaturi(numa semnaturi faceam =]])
Am incercat diverse forumuri, pana am dat de Zup.:X
Faceam spam, dublu-post de cateva ori.(Si pana am invatat eu unde-i butonul de edit, ma feream sa postez de teama sa nu fac dublu-post =]] Asteptam prosteste sa mai posteze careva =])
Acolo am invatat eu termenul de fanficuri si am postat unul sau doua ( waah, imi amintesc era cu SasuSaku, cand imi placea la nebunie cuplul :X. Ficul, desigur, era jalnic, dar neh, eram incepatoare )
Apoi a urmat un forum cu Harry Potter(m-am lasat curand de el, nici eu nu mai stiu de ce...n-aveam chef) Da' acolo am postat mai multe ficuri si creatii gen semnaturi(numa semnaturi faceam =]])
Am incercat diverse forumuri, pana am dat de Zup.:X
Am revenit. Am avut o perioada in care nu am reusit sa stau pe niciun forum, respectiv animezup. Sper sa nu existe vreo problema
Nu stiu daca voi mai pleca brusc sau daca voi reveni dupa.
Nu stiu daca voi mai pleca brusc sau daca voi reveni dupa.