02-05-2011, 06:05 PM
Pierce-urile le ador.Tatuajele nu prea. Toata lumea stie de Kat si tatuajele ei, cu toate astea, foarte rar m-ar putea auzi cineva ca imi place un tatuaj. In schimb, nu am absolut nimic cu cei care le au, cu o conditie: sa nu fie acoperiti din cap pana in picioare . Mi se pare total aiurea,pana la urma tot te saturi de el.
In ceea ce priveste "gauritul" e chiar ok. Nu am nici un pierce pt ca abia am cerceii din ureche si nici nu mi-ar sta bine cu cercei extra prin ureche sau buza. In schimb, vad ca tot mai multi se orienteaza catre pierce in limba. Stiti ca doare si e al naibii de problematic, nu? *heheh* mie imi plac mai mult pierce-urile decat tatuajele.
In ceea ce priveste "gauritul" e chiar ok. Nu am nici un pierce pt ca abia am cerceii din ureche si nici nu mi-ar sta bine cu cercei extra prin ureche sau buza. In schimb, vad ca tot mai multi se orienteaza catre pierce in limba. Stiti ca doare si e al naibii de problematic, nu? *heheh* mie imi plac mai mult pierce-urile decat tatuajele.
Thank you VeVe :3