30-04-2011, 09:36 PM
Capitolul IX *Trecutul se intoarce*
Sakura:
"Mergem deja de vreo cinci minute. Emotiile astea ma omoara. Cred ca voi exploda. Inima parca vrea sa imi sara din piept. Of Doamne oare cine este? Cred ca tremur deoarece soferul se uita la mine putin uimit. Sau arat chiar atat de bine? Barbatul imi zambeste bland si apoi isi intoarce privirea catre drum. Cateva suvite parca de ciocolata ii acopera fata alba. Ochii lui ca algele sunt atat de calmi,spre deosebire de ai mei care sunt foarte tulburati. Deodata masina se opreste. Se pare ca am ajuns. Soferul imi deschide usa si imi intinde mana. Cobor incet din masina si acesta imi spune sa il urmez. Cred ca eram intr-o gradina deoarece in fata mea se intinde un gazon cu multe straturi de trandafiri rosii. Cat pot sa iubesc florile astea! Pasesc gratios pe un covor alb presarat cu petale sangerii. Era deja intuneric afara si in jurul meu era plin de lumanari. Ajung la o masa pe care erau doua pahare cu vin,doua farfurii,o lumanare rosie si un trandafir catifelat pe una dintre farfurii. Ma asez la masa si in timp ce il astept pe baiatul misterios privesc in jur uimita. La cinci metri de locul in care ma aflam era un micut lac inconjurat de petale. Luna se oglindea in suprafata cristalina si parca lacul se transforma in diamante micute si stralucitoare.
Deodata o mana fina imi atinge umarul si eu tresar. Cred ca sunt toata rosie la fata si tremur din toate incheieturile. Mi-e prea frica sa privesc faptasul. Simt cum se apropie din ce in ce mai mult de mine. Respiratia lui calda imi mangaie pielea. Vine in fata mea si raman absolut uimita. Parul roscat ii mangaie fata alba si ochii violeti stralucesc ca doua perle. Privirea lui imi fierbe sangele in vene. Este atat de calm,atat de bland. Ma pierd in ochii lui atat de puri,de inocenti. Imi zambeste dulce si imi saruta mana. Stiam ca il voi mai vedea dar nu stiam ca va fi atat de minunat. Ia trandafirul in mana si mi-l pune in par. Doamne cat de emotionata sunt! Inima imi bate cu putere si zambetul lui cald parca ma topeste."
-Buna scumpa mea printesa! Ma bucur mult ca ai venit.
-Mike? Ma bucur mult sa te vad dar nu ma asteptam sa ne intalnim chiar asa.
-Pai vroiam sa iti fac o surpriza. Sper....ca a fost o surpriza placuta. "Imi vorbeste pe un ton atat de seducator. Cred ca sunt foarte rosie la fata plus ca am obrajii extrem de fierbinti."
-Chiar a fost o surpriza foarte placuta. Imi place mult acest loc. Arata minunat.
-Da stiu. L-am pregatit special pentru tine.
-Pentru mine? Dar de ce?
-Pentru ca m-am indragostit de tine Sakura. Esti ca un inger venit pe pamant pentru a face lumea mai frumoasa. Esti atat de blanda,de inocenta,de frumoasa....Nu mi-as putea imagina cum ar fi lumea fara tine."Doamne cred ca visez! Niciun baiat nu mi-a spus lucruri atat de minunate. Inima nu-mi va mai sta mult timp in piept. Roscatul ia un pahat de vin si mi-l da in mana apoi il ia pe celalalt si ma priveste cu multa iubire."
-Pentru tine,ingeras si pentru noi doi. Sa ne cunoastem mai bine."Dau afirmativ din cap si ciocnim paharele. Pun paharul pe masa dupa care il vad cum face un semn cu mana si vine un ospatar. Ma intreaba ce doresc sa mananc si ii raspund ca as dori o inghetata de ciocolata si un Pepsi,iar Mike comanda la fel ca mine. Dupa o ora de povestit roscatul ma prinde de mana si imi spune sa il urmez. Are mana atat de catifelata si fierbinte ca mai am putin si ma topesc pe picioare. Se opreste in fata lacului si se pune jos. Ma ia in bratele lui apoi ma saruta usor pe obraz."
-Uite Sakura! Vezi steaua aceea stralucitoare? Acea stea straluceste acum pentru noi doi. Cerul e inundat de stele in aceasta seara nu-i asa? E atat de frumos! Ma bucur ca sunt aici cu tine. "Imi mangaie obrajii si se uita in ochii mei. Sunt atat de fericita in acest moment. In sfarsit am gasit pe cineva care sa ma iubeasca asa cum sunt. Sper sa il pot iubi si eu la fel de mult deoarece e un baiat minunat si merita sa fie fericit. Ii zambesc cu caldura apoi ii dau un micut pupic dulce pe obraz. Vantul adie cu putere dar eu nu mai simt frigul. E atat de bine si cald in bratele lui. Nu vreau sa imi mai deie drumul vreodata.
Mai stam asa inca vreo jumatate de ora timp in care el imi spune povesti minunate despre stele. Se ridica si ma ia de mana. Se apropie din ce in ce mai mult de mine si ii simt respiratia calda pe fata mea. Ne privim in ochii si ne apropiem periculos de mult. In cateva clipe buzele mele trandafiri le gusta cu pofta pe ale lui. Are niste buze atat de fierbinti,moi si dulci. Deschid lacasul meu umed pentru cateva clipe si acesta isi introduce limba si exploreaza fiecare coltisor. Limbile noastre incep sa se joace. Ma simt atat de bine. In stomacul meu mii de fluturasi zboara nebuneste si fiori fierbinti imi strabat tot corpul. Nu as vrea sa se mai termine acest sarut niciodata. Buzele lui catifelate ma inebunesc. Dupa cinci minute roscatul intrerupe sarutul si ma priveste cu multa caldura. Schitez un zambet micut si il iau in brate. Acesta ma strange cu putere. Parca nu ar mai vrea sa imi deie drumul niciodata. Mi-e atat de cald la el in brate. Ma simt de parca as pluti. Ne luam de mana dupa care ma duce la un leagan. Ma asez si el isi pune capul in poala ea. Incep sa ii mangai fata cu degetele mele fine si ma joc cu parul lui sangeriu. Ma apropii de buzele lui si ii gust buzele pentru cateva clipe dupa care ii privesc ochii stralucitori. Se ridica si se aseaza langa mine. Ma ia de mana si ma priveste destul de serios."
-Cred ca totusi iti sunt dator cu o explicatie. Stii Sakura....ceea ce iti voi spune acum sigur te va soca si o sa crezi ca mint dar iti spun adevarul.
-Spune. Te ascult,Mike.
-Sakura. Domnul si doamna Haruno nu sunt parintii tai. Ai fost adoptata. Adevaratii tai parinti sunt regele Tay si regina Rose,iar tu esty o printesa. Acum optsprezece ani cand te-ai nascut a fost un razboi mare si pentru a te proteja tatal tau te-a dat domnului Haruno. Dupa aceea au incercat sa te gaseasca dar tu disparusesi. Eu am avut misiunea de a te gasi si de a te duce inapoi.
-Poftim? Sunt adoptata? Nu! Asa ceva nu se poate. Parintii mei nu mi-ar ascunde asa ceva.Si chiar daca ar fi adevarat cum sa poate ca adevaratii mei parinti sa fie regi? Iar eu printesa? Nu e posibil asa ceva.
-Stiam ca nu ma vei crede. Da-mi ocazia sa iti arat cine esti. Lasa-ma sa te prezint parintilor tai.
-Nu,nu! Adica....of nu stiu nici ce sa spun! Lasa-ma sa ma gandesc la asta.
-Bine asa voi face. Dar mai trebuie sa stii ceva.
-Ce mai e? "Il privesc foarte derutata si speriata. Totul este prea brusc. Cum se poate ca parintii mei sa imi ascunda asa ceva. Simt cum pamantul imi fuge de sub picioare. Imi vine sa strig si sa alerg pana intr-un loc in care nimeni nu va mai gasi vreodata."
-Sakura...Eu sunt logodnicul tau. Mi-ai fost promisa dinainte sa ne natem. Eu sunt tot un print si a trebuit sa te gasesc pentru a te duce inapoi in tara ta.
-Poftim? Nu mai inteleg nimic. Toata viata mea nu a fost decat o minciuna. Nu pot sa cred ca "parintii" mei mi-au ascuns asa ceva. Nu mai vreau sa traiesc. Vreau sa mor.
-Nu poti muri. Ai o datorie fata de poporul tau si de mine. Te-as ruga peste doua zile sa fi gata sa ma insotesti in tara ta. Vom merge inapoi la parintii tai. Asta fie ca vrei fie ca nu.
"Nu pot sa cred ca totul mi se intampla numai mie. Acum mai am si un logodnic pe deasupra. Grozav! Mai bine nici ca se putea. Acum chiar ca nu il voi mai vedea pe Sasuke niciodata. Ma ridic de langa Mike si plec fara sa ii mai spun nimic. Sunt prea derutata acum. Merg incet pe strazile intunecoase si pusti. Ma gandesc cat de fericita am fost langa parintii mei,langa Kail si langa Sasue. Daca plec nu ii mai vedea niciodata. Dar nu pot sa raman. Daca nu merg Mike ma va lua cu forta. De ce e viata atat de grea? De ce trebuie sa fiu mereu trista? Pasesc usor in timp ce lacrimile incep sa se plimbe pe fata mea. Deodata se aude un zgomot puternic. Ma intorc dar nu vad pe nimeni. Imi continui drumul dar acel zgomot se aude din nou. Cand imi intorc privirea mi se taie respiratie. Nu pot sa cred cine e in fata mea! Sper sa fie doar un vis."
Cam atat :d Sper sa va placa.
Iubirea e asemenea unui trandafir... Prima data te vrajeste cu frumusetea si delicatetea sa apoi te inteapa si iti lasa rani adanci.
Cel Mai Dureros Mod De A`ti Fi Dor De Cineva E Sa Stai Chiar Langa El, Stiind Ca Nu Il Poti Avea...
Apusul lasa in urma o amintire, rasaritul aduce o speranta... Intre apus si rasarit sunt ore fara viata
Prietenia este un ocean pe care multi vor sa-l treaca dar pana la mal majoritatea se ineaca.