Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Capitulare

#48
Buuuun, ar cam trebui sa postez si eu... :-?
Va multumesc pentru comentarii si ma bucur ca va place. Next:*


*

- E din cauza faptului ca nu ai mai facut asta, spuse scurt si imi dadu parul ud de pe chip.
- Stiu, rostesc in soapta. A fost placut, marturisesc si rosesc usor. Daca nu era durerea aceea ar fi fost cu adevarat magnific, desi acum imi vine sa intru in pamant in fata ta fiindca ai fost acolo, in mine, fiindca imi cunosti cusururile si fiecare detaliu al trupului, fiindca m-ai avut! Te-ai miscat incet, Eric, spun si ma abandonez fara sa vreau in bratele sale, cu toate ca nu voiam sa ma apropii de el. Multumesc...
Eric ma saruta lung in acel moment, dupa care ma stranse la pieptul sau.
- Caleb, nu am glumit cand am spus ca tin la tine si imi placi. Chiar nu am de gand sa te fac sa suferi intr-un anume fel. Vezi tu, eu sunt deschis si nu mi-e rusine sa recunosc ca te plac si te vreau numai pentru ine. Te-as saruta mereu, te-as dezmierda si te-as tine in brate, apoi te-as poseda. De mine nu trebuie sa te temi, Caleb, nu te-as face sa suferi pentru nimic in lume!
- Dar ai logodnica, Eric! spus lasandu-ma in apa fierbinte pentru a ma relaxa. Contele se uita lung la mine, dupa care rosti indiferent si nepasator:
- Si? Crezi c-o iubesc? Ofta si ma stranse la piept. Nu ti-as face rau, crede-ma, dragostea mea!
Cuvintele sale rasunau obsedant in mintea mea si in camera. Se spargeau intre ziduri si imi faceau inima sa se stranga usor, sa tresr. Intr-un fel imi placea sa aud acest lucru,dar tot ciudat mi se parea, ciudat de-mi venea sa intru in pamant de rusine.
- Ce vreu sa-ti fac astazu? intreb in incercarea de a schimba subiectul, dar se parea ca nu intelegea ca ma refer la tablouri. I-am explicat la ce ma refer si chicoti usor.
- Sa stii ca am de gand sa te tint mult pe langa mine, Caleb. Daca vrei, puiule, adauga si eu am dat afirmativ din cap si am adaugat de urgenta, in incercarea de a-l convinge sa inceteze cu ceea ce imi facuse si avea sa-mi faca, sau cel putin asa credeam in sinea mea.
- Dar nu facem nimic! A fost prima si ultima data cand am facut acel lucru. Mi-e teama, nu mai vreau, u rasc durerea! i-am spus dintr-o suflare si el isi duse mainile intre picioarele mele, strangand usor in pakma. Am scos un geamat, apoi incepuse sa-si miste mana stanga usor, oferindu-mi mangaieri fierbinti, pe cand dreapta imi statea asezata pe abdomen usor.
Am scos un geamt lung si i-am simtit un cum s-au lipit de ale mele, apoi mi-am deschis ochii, privindu-le negura dulce a alor sai. Incepu sa zambeasca, iar limba sa mi se plimba frenetic pe buze, gustandu-le, familiarizandu-se cu ele. Mi-am dus maninile in jurul gatului sau, ramanand asa. Am inceput sa-i raspund la sarut, neputandu-ma abtine, desi imi impusesem sa il opersc si sa ma opresc si pe mine insumi.
- Vezi? Iti place, spuse chicotind usor, apoi mana ce imi mangaiase mandria acum coborase intre fesele mele, apasand usor intrarea din trupul meu. Se misca in continuare incet, insa tot ma facea sa scancesc. Caleb, ai incredere in mine? M-a intrebat si m-a prins in brate, apoi m-a strans usor. Mi-am deschis ochii, dupa care am dat afirmativ din cap. Atunci relaxeaza-te! continua zambind.
A inceput sa isi miste degetul acolo, adaugandu-l in scurt timp si pe al doilea si cautand acel loc ce-mi facea trupul sa fie curpind de fiori in scurt timp. Adoram cand facea asta si totusi, in ciuda felului incantator de a fi si a face lucrurile, ma temeam si mi-era ciudat iarasi.
- Te rog, opreste-te! am rostit in soapta si deja imi era mai cald decat trebuia si-mi venea sa rlu. Tremuram din toate incheieturile si deja eram gata sa ma las pe mana lui, dar a incetat, spre marea-mi bucurie, fiindca sentimentele care ma incercau acum ma faceau sam a ingrozesc, sa tremur de frica. Nu credeam ca-mi va fi vreodata frica de mine, insa acum imi era, imi era frica de trupul care ma trada in halul asta, dandu-i-se lui cu atata nepasare, dorind sa simta placerea absoluta, pe cand eu, constiinta mea, eu trebuia sa suport toata rusinea de dupa.
- Nu-ti fac ceva daca nu vrei, spuse si ma mangaie usor, continuand sa-mi spele trupul, avand grija sa fie bland dsi tandru. Imi ceru din priviri un sarut pe care i l-am oferit fara prea mari batai de cap, insa ajungeam repede sa regret felul i ncare ma purtam. Ma temeam iarasi, dar nu puteam nega, imi placea la nebunie Eric, insa tot nu voiam sa repetam acelea ce s-au intamplat in urma cu o seara. Niciodata! Caleb, i-am auzit vocea dulce, vreau sa-mi spui sincer! Ma saruta pe frunte in acel moment, dupa care eu, ciulind urechile, am ascultat zambind, ramanand uimit de ceea ce spuse: Ma dispretuiesti pentru... Ceea ce s-a petrecut intre noi?
Am ramas uimit sa aud spusele barbatului si i-am zambit, dupa care mainile mi s-au incolacit in jurul gatului sau si l-am sarutat. Incet-incet, senzatia de greseala incepea sa dispara, desi mintea mea urla in continuare sa ma opresc pana nu e prea tarziu, pana nu ajung sa-l iubesc. Ce se intamplase cu mine, cel care iubea femeile si se culca cu fiecare in parte?! L-am simtit cum incepuse sa se linisteasca si inima incepuse sa-i bata mai tare. S-a strans langa mine, apoi m-a sarutat lung si tandru.
- Esti atat de dulce, Caleb! imi spuse si isi linse buzele cu placere. Imi pare rau ca a trebuit sa te doara asa tare, dar vei vedea ca incurand durerea aceea va disparea si vom putea...
- Prefer sa nu, spun inchizandu-mi ochii si ofand. E dureros... Si e injositor, Eric. Sunt baiat, nu trebuie sa fiu posedat, ci sa posed, intelegi? Nu-mi place, mi-e rusine si ma doare prea tare, am explicat pe un ton calm, iar el ma lua in brate si ma stranse, apoi imi saruta usor gatul, avand grija sa ma imi faca pielea sa se zburleasca.
-Ai incredere in mine, voi face sa nu te doara, dulceata mea. Data viitoare voi avea grija sa fie mult mai bine, voi face asa incat sa alunece mult mai usor, rosti si ma mangaie usor, iar eu am dat afirmativ din cap, neincrezator insa. Voiam sa il fac doar sa nu se mai gandeasca la acel lucru. Hai, puiule, s-a racit apa, spuse si, zambind, ma lua in brate, iar eu am scancit. M-a infasurat in matase, dupa care m-a dus si m-a pus pe pat.
- Eric, putem merge sa vedem peisajele? am rostit ridicandu-ma, cat timp el umbla in dulap. De cum am pasit insa si m-am lasat cu toata greutatea am simtit ca se rupe ceva in mine si mi-am pierdut echilibrul, cazand la pamant. De-ndata ce am facut o placuta cunostinta cu taria podelei am scancit si mi-a msimtit lacrimile cum mi-au invadat ochii. Contelee s-a intors rapid si m-a luat inbrate, alarmat de lacrimile mele. Mainile-i ma prinsera in brate si, suparat, ma mustra cu voce joasa:
- Nu te mai ridica, puiule! Uite, sunt eu aici, te ajut, nu trebuie sa faci efort, mai ales dupa noaptea trecuta, a rostit si am inceput sa cicotesc, uitand de durere . M-am prins de el si l-am muscat usor de gat. Realizam ca ma comportam copilareste, insa imi placea sa fac asta, asa ca am conitnuat sa ma joc nitel cu el.
- Imbraca-te si hai sa mergem sa vedem, dulceata mea! am spus castigand curaj, incolacindu-mi mainile in jurul gatului asu si strangandu-l usor. Esti asa simpatic... Imi placi! am spus si l-am sarutat, dupa care mi-am lasat capul in jos, nevrand sa mi se observe roseata care imi cuprinsese obrajii.
Eric incepu sa chicoteasca si ma lua in brate, incepand sa ma imbrace ca pe un copil mic. Ma tot saruta cu placere, imi mangaia trupul si se juca cu parul meu. Intr-un final terminase , apoi se imbraca si el rapid, dupa care se apropie usor de mine si ma mangai usor.
- Mergem? ma interba isi eu m-am ridicat, inca tinandu-ma de el. Am dat afirmativ din cap s i l-am sarutat pe botic. Puiule, tine-te de mine, imi spuse si am pornit. Instinctiv mi-am dus mana la spate, fiindca ma durea inca. Isi trecu bratul pe dupa talia mea si incepu sa ma mangaie usor.
Cativa servitori se apropiara de noi si salutara respectuos. Eric le zambi siapoi se apleca si ma saruta lung. M-am rosit in acel moment si m-am retras alarmat. Ce se intamplase itnre noi era stiut doar de noi, n doream sa afle si altii ceea ce facuseram. Si totusi oamenii nu pareau deloc deranjati sau uimiti de sartul nostr. Ma uitam de-a dreptul uimit, apoi am continuat sa merg, Durerea incepea sa dispara incet-incet si ma puteam misca mai usor, desi tot resimteam si eram constient ca o miscare mai brusca mi-ar fi dat niste dureri ingrozitoare.
- Eric, logodnica ta... Stie? intreb in soapta, iar el se uita lung la mine, uimit de intrebarea mea.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-03-2011, 01:03 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-03-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-03-2011, 10:36 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de neko_tamashi00 - 01-03-2011, 11:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 02-03-2011, 02:26 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 04-03-2011, 11:11 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de n{iK}a aMmA - 04-03-2011, 11:20 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 04-03-2011, 12:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-03-2011, 01:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 06-03-2011, 01:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 06-03-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 06-03-2011, 04:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 08-03-2011, 01:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Luzer - 10-03-2011, 03:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-03-2011, 10:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 11-03-2011, 01:21 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 11-03-2011, 09:54 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-03-2011, 11:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 15-03-2011, 12:05 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-03-2011, 09:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 15-03-2011, 07:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 15-03-2011, 07:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-03-2011, 11:00 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-03-2011, 06:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 18-03-2011, 02:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 18-03-2011, 12:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 20-03-2011, 01:28 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 20-03-2011, 12:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 20-03-2011, 07:10 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-03-2011, 11:45 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-03-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 27-03-2011, 12:12 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 27-03-2011, 01:04 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-03-2011, 10:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 31-03-2011, 05:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-04-2011, 10:45 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 02-04-2011, 10:08 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-04-2011, 10:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 07-04-2011, 08:35 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 09-04-2011, 01:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 15-04-2011, 10:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 15-04-2011, 11:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-04-2011, 09:22 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 19-04-2011, 06:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 19-04-2011, 07:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 20-04-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de angel cat - 20-04-2011, 09:31 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 30-04-2011, 01:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-05-2011, 12:29 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-05-2011, 08:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-05-2011, 10:17 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-05-2011, 11:59 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 28-05-2011, 11:15 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-06-2011, 07:15 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de .Dudiii - 14-06-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 14-06-2011, 02:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-06-2011, 11:25 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 20-06-2011, 09:42 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 23-06-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 23-06-2011, 10:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 25-06-2011, 10:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 05-07-2011, 08:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 07-07-2011, 12:07 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 07-07-2011, 10:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 08-07-2011, 11:49 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-07-2011, 10:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-07-2011, 03:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-07-2011, 04:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-07-2011, 11:46 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 21-07-2011, 10:18 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 24-07-2011, 02:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 24-07-2011, 10:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 25-07-2011, 02:57 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-07-2011, 01:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-07-2011, 09:40 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 01-08-2011, 01:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 01-08-2011, 04:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 02-08-2011, 08:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-08-2011, 11:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-08-2011, 10:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-08-2011, 06:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 14-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-08-2011, 01:11 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-08-2011, 01:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-08-2011, 12:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-08-2011, 09:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 30-08-2011, 05:28 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-09-2011, 10:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 10-09-2011, 10:35 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 10-09-2011, 11:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-09-2011, 09:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:13 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 23-09-2011, 06:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 23-09-2011, 09:36 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 26-09-2011, 10:54 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 28-09-2011, 05:48 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-10-2011, 10:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 07-10-2011, 06:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 07-10-2011, 02:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Deeh - 07-10-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-10-2011, 08:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 13-10-2011, 10:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-10-2011, 04:32 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:46 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-11-2011, 09:22 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-11-2011, 08:19 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-12-2011, 01:18 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 17-12-2011, 01:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 17-12-2011, 06:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 17-12-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-12-2011, 04:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-12-2011, 06:53 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-12-2011, 08:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 28-12-2011, 08:09 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-01-2012, 11:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-01-2012, 10:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 08-01-2012, 01:43 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 06-01-2012, 11:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 07-01-2012, 12:20 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 11:05 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 01-02-2012, 01:53 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-02-2012, 05:04 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 04:38 AM
RE: Capitulare - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-03-2012, 12:02 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 11-03-2012, 02:35 PM
RE: Capitulare - de aurelyon - 11-03-2012, 10:03 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de MiraA - 02-05-2012, 12:34 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:33 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-05-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 13-05-2012, 03:30 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-06-2012, 02:20 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-06-2012, 01:08 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 07-06-2012, 10:13 AM
RE: Capitulare - de aurelyon - 08-06-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:44 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 17-06-2012, 11:39 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-07-2012, 12:50 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-07-2012, 02:12 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:33 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 15-07-2012, 04:35 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-08-2012, 01:32 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-08-2012, 12:42 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-08-2012, 12:46 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 19-08-2012, 11:54 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 20-08-2012, 12:10 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 13-09-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 14-09-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de RosetteFoxy - 14-10-2012, 04:32 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:15 PM
RE: Capitulare - de Dream_great - 07-04-2013, 07:08 PM
RE: Capitulare - de YuneSugihara - 29-04-2013, 10:05 AM
RE: Capitulare - de PandaKun - 20-08-2013, 12:38 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
10 Vizitator(i)