Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[yaoi] Rock-ul si tu...

[center]Capitolul 10[/center]

- Ma poate impusca careva? Intreb, cand vad ca m-au tarat la clubul de tinere talente a lui Madara Uchiha, unchiul lui Itachi.
- Nup, ca formatia Devilwish va canta in seara asta. Yahiko nu vine si tu faci vocea unu barbat si cand e sa canti tu singur sau cu mine, Konana iti ia locul, ma lamuri Ary si vad restul formatiei in afara de vocalist.
Mormai un da ametit si mergem in culise in timp ce satena imi spuse ca vom canta piesele in urmatoarea ordine: Ten black roses, Scream of the butterfy, October&April, Livin' in a world without you si incheiem cu Jillian, facandu-ma sa regret ca am intrebat. Intram in club si il vad pe Sasuke cu niste ratati cum statea la o masa si cu tarfe pe acolo. Am depistat-o pe Haruno intre craci sai, facandu-mi un blowjob, dar am putut sa vad pe mecla lui ca nu simtea nici o placere. Simtind ca ma uit insistent in directia lui, se uita la mine si atunci am vazut cum deschise gura, probabil dandu-si drumul. Ne-am urcat pe scena dupa ce Madara ne anunta si Konana lua chitara mea rock. Dupa ce toti s-au asezat pe la instrumente si satena s-a retras in penumbra, am dus microfonul la gura si am inceput sa cant primul vers. Deja eram plictisit, chit ca abia am ajuns, vroiam sa plec.
- When you're sad and no one knows it/ I'll sent you black roses/ When you're heart's dark and frozen/ I'll sent you black roses, am inceput sa cant din suflet, cand in fata rigului isi facu aparitia Sasuke.
Brunetul alaturi de cativa prieteni de ai sai au inceput sa cante o data cu mine, cea ce ma facu sa ma bucur ca lui ii place melodiile ce l-am inventat eu. Dupa mine au urmat cele doua fete ce i-au lasat masca, mai ales pe restul formatiei - eu stiam deja - ca au putut sa duca o melodie de opera pana la capat. Am mai cantat eu si Ary o melodie usor trista facandu-i pe astia sa aprinda brichetele si sa le vanture prin aer, facandu-ma aproape sa pufnesc in ras, dar mi-am amintit de concert care l-am prins a lui Metalica, cand am fost in Germania la baieti de la Cinema Bizarre si acolo au fost brighete prin aer. Dupa ce cantecul asta se sfarsi - aleluia - l-am apucat pe Sasuke, tragandu-l cu forta pe scena si mi-am pus mana dreapta dupa umeri sai si am incepu sa cant ultimul meu cantec de pe seara asta.
- It's hard to believe that it came to this. You paralysed my body with a poison kiss - cand am spus faza cu poison kiss, mi-am apropiat buzele cu microfonul de urechea stanga a brunetului de langa mine si intr-un fel i-am soptit-o lui - For fourty days and nights I was chained to your bed./ You thought that was the end of the story./ Something inside me called freedom came alive./ Living in a world without you., cantam din suflet si mi s-a facut mila de Uchiha-mic si i-am dat drumul.
Cand veni ultima melodie am fost cel mai fericit sa imi iau locul la chitara si incepand sa cant la ea. Am inceput sa ma plimb calm pe scena, in timp ce Itachi se rupea tot, dandu-se in figuri, incat si-a dat jos tricoul ramand la bustul gol. Cred ca nici eu sau Deidara nu ne-am supara, daca ar ramane gol-pusca pe scena, dar mi-am scos acest gand din cap si m-am aplecat putin spre Sasuke, ce statea acum mai retras, cu o sticla de bere in mana. Ii soptesc - daca e sa ii strigi la nici un metru de tine in ureche se numeste soptit, eu sunt Papa Pius de la Roma - sa se duca in baie la baieti si sa ma astepte acolo. Ma privi cu ochii speriosi, dar ii fac cu ochiul si ma indepartez de el, in timp ce cantam la instrument. Dupa ce insfarsit am coborat de pe scena, primul lucru care l-am facut a fost o oprire la bar, de unde mi-am luat o sticla de bere si apoi am plecat in baie.
- Ti-a fost dor de mine Sasuke? Il intreb pe tanar, cand am intrat in buda si am luat o gura sanatoasa de alcool.
- Depinde, imi raspunse, in timp ce statea razamat de peretele de faianta si langa el se afla sticla de alcool goala.
Zambesc pervers si dau peste cap sticla de bere si o pun langa chiuveta, apoi il apuc pe baiat de mana, tragandu-l dupa mine in ultima cabina de W.C., inchizand usa cu cheia. Il lipesc de zid si incepu sa il sarut apasat pe buze, strecurandu-mi limba in gura sa, invitandu-mi limba la joaca, in timp ce ne frecam unul de celalalt, ca si apucati, apasandu-ne soldurile, fiindca mie unul mi s-a cam sculat, cum l-am vazut pe adolescent, dar nici el nu statea la capitolul asta rau. Imi duc mana intre picioarele sale, incepand sa ii mangai barbatia prin materialul blugilor, in timp ce Sasuke ma apuca de fese si ma stranse de el, facandu-ma sa dat tot aerul imbibat de alcool afara din plamani.
- O ai mare si incurand vei face bum, ii soptesc usor, in timp ce imi frecam usor nasul de al sau.
- Si a ta e incarcata, imi raspunse, privindu-ma gales.
Zambesc amuzat si ii desfac cu o singura mana capsa de la blugi albastri ce ii purta si ii dau in jos pana la genunchi, cu boxeri cu tot si imi trec degetele de-a lungul organului erect, facandu-l sa isi dea capul pe spate si sa expire tot aerul. Ii dau un sarut scurt pe buze, apoi ma pun ingenunchi si ii iau barbatia in mana, trecandu-mi limba peste cap, apoi incep sa ii sug capul, in timp ce ma jucam cu "nucile" sale. Ii simt degetele cum sunt trecute prin parul meu. Imi trec limba peste toata barbatia, luand-o pe toata in gura si incepand sa o sug ca pe o acadea.
- Ahhh! Gemu puternic, cand se elibera in gura mea.
Curat tot si ma ridic in picioare, sarutandu-l pe buze, facandu-l sa guste din el insasi, facandu-l sa scape din nou un mic geamat. Il ajut sa isi traga pantaloni si sa isi aranjaze tricoul negru cu un dragon pe el si pe trupul sau sexy si hot. Vreau sa ies din cabina, dar ma intreba daca mine am planuri. Dau din cap ca nu si atunci imi cerul numarul de telefon, ca ar avea chef sa iasa cu cineva in oras, dar nu vrea cu gasca lui de ratati sau cu fratesu, ci cu mine. Ridic o spranceana sceptic si ii dau numarul meu de telefon si apoi ma intorc inapoi in club, pentru a petrece pana diminea. Amici mei nu au spus nimic, cand m-am intors la ei cu a doua sticla de bere si putin sifonat, fiindca stiau ca mai aveam aventuri prin buda, cand veneam aici si eu nu ma deranjam sa ascund asta...

Ten black roses
Scream of the butterfly
October & April
Living in a World Without You
Jillian
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

Răspunsuri în acest subiect
[yaoi] Rock-ul si tu... - de Nywa - 08-03-2011, 03:31 PM
RE: Rock-ul si tu... [+18 Yaoi, asa zisa limita de vasta e pentru tot] - de Nywa - 29-04-2011, 05:34 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  I love my rock star....[yaoi / shounen-ai] Dark Mistery_Chuu 2 4.434 10-05-2008, 03:04 PM
Ultimul răspuns: Strawberry Ice

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)